harika onurum emeğinize sağlık.
Hayır. Tuning Türkiye ve Evo dergileri bir arada satışa sunuluyor. Bayiye gittiğinizde 7 TL karşılığında bu dergilere sahip olacaksınız. İki dergi yan yana bayide gözükecek. Bu arada unutmadan belirtelim. EVO dergisinin editörü de yakından tanıdığınız Burak Ertem oldu. Plus Medya kadrosu aynen devam ediyor. Tuning Türkiye'ye Sercan Keklik, Semih Kahraman, Ahmet Kadir Sayılır, Savaş Paşaoğlu, Özgün Güleç, Mehmet Gazihan, N. Burak Ekmekçiler, Ersin Ören ve daha bir çok isim de katkıda bulunuyorlar.
![]()
Loading World's Best Magazine...
Bugün aldım çok güzel bi sayı olmuş fakat bence (şahsi fikrimdir)ayrı ayrı satılsa ve poster nimetinden bizler mahrum edilmese daha güzel olurBide 2 derginin yoğunluğundanmıdır Tuning Türkiye'de eksik kalan şeyler vardı(mesela 1.sayfada kapak fotosu olarak gözüken yerde geçen sayı vardı iç mekan detayı olarak yazılacak bloğun taslak olarak kalmış olması vs.)ama bunlar tatlı hatalar Ellerinize sağlık güzel sayı olmuş
![]()
Elinize sağlık.Bişey sormak istiyorum tuning türkiye geçen ay 98 sayfaydı bu sayı yine 98 sayfamı ? birde ben şahsen dergi aldıgımda %50 içindeki arabalar ve bilgiler için %50sinide Posteri Odama Asmak İçin Alıyorum Poster Olmaması çok kötü bence
Farukcum haklısın. Hatalarımızı bizlerde gördük. Hatta bu saydığın hatalardan da fazla var. Bu ay 15 gün gece gündüz ofiste sabahlama dönemi geçirdik. Günde 2-3 saat geçen uykulu halde çalışmayla dergiler yetişti. Elbette bahane değil ama selden dolayı matbamızı su bastı ve apar topar yeni matba araştırmaya başladık. Tüm bunların yanı sıra bir sürü daha aksaklıklar gerçekleşti. Fakat elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tech Turkey'den de 10 kişilik bi ekip bizi bu ay ziyaret etti. Gelen arkadaşlar yorgunluğumuzu mutlaka görmüşlerdir. Bu iki derginin yanı sıra bir de Autohifi dergisini hazırladık. Rakiplerimiz 1 dergi hazırlarken biz bu ay 3 derginin üstesinden geldik. Tabi ki ekibe yardım eden bir çok kişi var. Bir önceki mesajımda da belirttim. Hepsine teker teker teşekkürler.
BYE cooper n sahibi olarak çok teşekkür ediyorum![]()
Ellerinize emeklerinize sağlık çok güzel bir sayı bizi bekliyor![]()
Tuning Türkiye 98, EVO 114 sayfa. İki dergi tek ve büyük paket yapılıyor. Paketlemede yaşanılabilecek bir problemden dolayı poster konusu bir süreliğine askıya alındı. İleriki sayılarda tekrar devamı gelecek. Öncelikle matba konusunda yaşadığımız sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz.
Müthis bir sayı olmus, ellerinize saglık kardesim
EVOnun da yurtdısındakilerden hicbir farkı olmayacagına eminim...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
EVO'yu da alan biri olarak 1 taşla 2 kuş iyi oldu![]()
%70 içeriği yurt dışından çeviri olarak yapılıyor. %30 ise Türkiye'den hazırlanıyor. İçinde Tuning severlerin de ilgisini çekebilecek çok şey var. Dergi por otomobil odaklı fakat içlerinde yeni çıkan otomobil testleri de yer alıcak. Örneğin bu sayıda Auris, Golf 6 gibi testlerde var. Dergileri alanlar her iki dergi için de fikirlerini iletirse tüm ekip olarak seviniriz.
evo kımınse guzel yapmıs alınır bence bu dergıde![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yıne rakıpsız olmusss super bı sayı
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)