km side çok yüksek
km side çok yüksek
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Kadran fotosuda fakein elhamdülillahı![]()
Aga zaten eleman 'her türlü araçla takas olur' yazmış... Bunu yazan adamın arabasıyla takas edilmez diye düşünüyorum. Görüntü iyi de bence boş makinedir. Üste para verirse durum değişir ama![]()
Eğer arabayı bilen varsa ve işe yararsa düşün bence. Ne demek istediğimi tahmin ediyosundur. Varyantı çıktıktan sonra konuştuklarımızdan yola çıkarak böyle dedim. Değer değmez hesap seninNasıl olsa her türlü gazlıyoruz
![]()
walla acıkcası subaru bana sx kadar zevk vermez ama daha seri bi arabaBide boksır motor farkı var işte yoksa işim olmazdı
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Sakın .
bu araç kayseride dilaver die bi arkadaşımdaydı .. arabanın mazisi çok karanlık onunda başına bela olmuştu. bu arabayla herifin tekine çarpmış kaçmışlar (dilaverden önceki sahibi) vs vs vergi borcu cart curt wardı.. ama diip uzak dur...
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yaw konya yazıyorda ben bu arabayı hıc konyada görmedim yaw![]()
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Hertürlü aracla takas olur dediğine göre bir an evvel elinden çıkarmaya bakıyor. Derdi tasası var ki bu kadar aceleci..
Bayramın 2. günü Sivas'a getirmişler , sahibi devamlı araba alır satar, uzaktan tanıyorum..
MMP'de toplanmış araç , biraz araştırınca böyle bişey buldum ; http://www.mmpowergarage.com/projed.asp?id=16
ride or die
Bikaç parca boya vardır yazmış ilana.. Verilen linkte renk değiştirdiği görülüyor.
Araçlar aynı ise satan kişiyi arayıp 3-5 söz etmek lazım. Ne kadar kolay yalan söyleyebiliyor insanlar, para için şerefsizlik yapmak acizliklerin en kötüsü.
Bende görmedim konyada hiç. Çok dikkat çeken bir araba aslında ama denkgelmedi![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
06 plakalı hlı garajda yapıldı dıye hatırlıyorum ama khan abıye bır oms at ıstersen...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)