User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: özel üniversite

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

özel üniversite

Arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum 4 yıllık eğitimim boyunca sayısal bölümde olmama rağmen mat. ve fen'le ilgili hiçbir şey göstermediler ve haliyle öss'de bocaladım.şimdi yeniden sıkı bir şekilde çalışmayı düşünüyordum fakat 1 yıl hazırlanmam demek bana dersane + özel ders vs. en az 10.000 tl'e mal olacak.Bense bunun yerine Kıbrısdaki Doğu Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi veya Lefke Avrupa Üniversitesini düşünmekdeyim.Bunların ücretleri hakkında bilgisi olan varmı ayrıca orda okuyan kişiler varmı aramızda ? Kıbrısda eğitim şartları hayat şartları nasıldır ? Adana'da yaşıyorum gayet ucuz bir şehir yeme içme konusunda oranın biraz pahalı olduğu söyleniyor..Biliyorum çok uzun oldu ama yakın zamanda bilgi sahibi olmam gerekiyor ek kontenjanlarda şansımı tekrar deneyeceğim eğer olmazsa özel bir üniversite düşünüyorum.Varna üniversitesi yada sofia'da olabilir

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam ben dogu akdenız unıversıtesı mezunuyum...sana unıversıtenın web adresını verıyım orada butun bu sorularının cevabını bulabılırsın...burdan detaylı bılgı vermeye bır kac cumle yetmez... www.emu.edu.tr ogrencı ıslerını arayıp sorularını sorabılırsın...oncelıkle Turkıyede bır ozel unıversıte dusunmenı onerırım... eger ıllada kıbrıs dersen Doguakdenız yada Yakındogu unıversıtelerını secmenı tavsıye ederım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LAST_ZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam ben dogu akdenız unıversıtesı mezunuyum...sana unıversıtenın web adresını verıyım orada butun bu sorularının cevabını bulabılırsın...burdan detaylı bılgı vermeye bır kac cumle yetmez... www.emu.edu.tr ogrencı ıslerını arayıp sorularını sorabılırsın...oncelıkle Turkıyede bır ozel unıversıte dusunmenı onerırım... eger ıllada kıbrıs dersen Doguakdenız yada Yakındogu unıversıtelerını secmenı tavsıye ederım...
    Adana'da yaşadığım için Çağ üni.'e baktım onun fiyatı 7200 Tl ve şu an için en uygunu o geldi bana siteyede girmeye çalıştım biraz önce ama açmadı sayfayı :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet haklısın bende denedım sımdı bende gıremedım bır sorun var galıba serverda ...daha once dedıgım gıbı turkıyedekı ozel unıversıtelerı bır arastır arkadasım...baskent var bahcesehır var...cag unıversıtesının ogretım kadrosu nasıl?egıtım kalıtesı nasıl arastırıp ogrenmek lazım...turkıyede yasam daha ucuz kıbrısta ev kıraları yuksek ...yurt ucretlerıde pek farklı degıl...yemek ve dıger ıhtıyacların keza aynı ...fıyatlar yuksek...okul fıyatları dustu onu bılıyorum ama son fıyatlar hakkında bılgım yok...ıstersen sana ogrencı ıslerının telefonunu verırım arar ogrencı ıslerınden hem okulun son fıyatını taksıtlendırme hakkında bılgı ve aklına gelen dıger soruların cevabınıda alabılırsın...

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah meslek liseleri ahhh...
    916 V6 Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet haklısın bende denedım sımdı bende gıremedım bır sorun var galıba serverda ...daha once dedıgım gıbı turkıyedekı ozel unıversıtelerı bır arastır arkadasım...baskent var bahcesehır var...cag unıversıtesının ogretım kadrosu nasıl?egıtım kalıtesı nasıl arastırıp ogrenmek lazım...turkıyede yasam daha ucuz kıbrısta ev kıraları yuksek ...yurt ucretlerıde pek farklı degıl...yemek ve dıger ıhtıyacların keza aynı ...fıyatlar yuksek...okul fıyatları dustu onu bılıyorum ama son fıyatlar hakkında bılgım yok...ıstersen sana ogrencı ıslerının telefonunu verırım arar ogrencı ıslerınden hem okulun son fıyatını taksıtlendırme hakkında bılgı ve aklına gelen dıger soruların cevabınıda alabılırsın...
    tamam alalım dostum numarayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın verırım numarayı...ama Turkıyedekı okullardan vazgecme...Kıbrısı en son dusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın verırım numarayı...ama Turkıyedekı okullardan vazgecme...Kıbrısı en son dusun
    Öyle yapıyorum zaten yarın Çağ'ı araştıracam biraz onun hakkında dataylı bilgi alacam.Son tercih kıbrıs

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen ing dersine girdim univ de resmen 5. sınıfta gördügüm ingilizce sınavı bide 3 sene ing cakan cocuk da geldi mezun olamamış daha hocanın sordugu soruya bile cevap vermekte güçlük cekiyo....EML olarak görüyo hoca yazık böyle sisteme Allahtan hazırlık okumuşum...anadolu univ en azından sistem olarak iyileştirilmiş ama yeni sistem ögrencileri yine kötü...
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YKP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen ing dersine girdim univ de resmen 5. sınıfta gördügüm ingilizce sınavı bide 3 sene ing cakan cocuk da geldi mezun olamamış daha hocanın sordugu soruya bile cevap vermekte güçlük cekiyo....EML olarak görüyo hoca yazık böyle isteme Allahtan hazırlık okumuşum...anadolu univ en azından sistem olarak iyileştirilmiş ama yeni sistem ögrencileri yine kötü...
    abi rahat olurum karışan görüşen olmaz düşüncesiyse cahillik edip meslek lisesi istedim.O okula yazıldığım güne LANET okuyorum hergün eğitim yok ne hocalarda nede öğrencilerde kalite yok iğrenç ötesi bir okul ama şükürler olsunki bitti artık önümüze bakacaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vteclove-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi rahat olurum karışan görüşen olmaz düşüncesiyse cahillik edip meslek lisesi istedim.O okula yazıldığım güne LANET okuyorum hergün eğitim yok ne hocalarda nede öğrencilerde kalite yok iğrenç ötesi bir okul ama şükürler olsunki bitti artık önümüze bakacaz.
    Anadolu lisesi okumama ragmen meslek lisesi ile binalar yakındı aynı okul içerisinde 3 tane sistem dönüyor EML TL ATL meslek liselerinin nasıl oldugunuda biliyorum...hocalarda farkındaydı bize siz onlardan farklısınız derdi.fark olayından ziyade onlara daha hafif ders gösterirlerdi...bu olay cok tartışılır ama temeller saglam degil o yüzden ne yapsak ne etsek degiştiremeyiz...
    OldSchool ♥71♥

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlarını bilmiyorum ama şöyle diyim benim 4-5 arkadaş hepsi bir yakındoguya gittiler hepsi sene dolmadan tapır tapır döküldüler ... Hertürlü ortam vs biraz bocalatıyor sanırsam ...En son geleni babası topladı geldi
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dershaneye gittiğinde 10.000 ödeyeceksin. Özel üniversiteye gittiğinde ise en iyi ihtimalle ( 7200 x 4 ) + kitap masrafı + kalırsan sınav masrafı ve çıkacak diğer masrafları ödeyeceksin.

Konu salt maddiyat ise özel üniversite pek kârlı değil. Onun yerine 1 sene sıkı çalışıp gayet düzgün ve özel olmayan bir üniversite kazanabilirsin.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YKP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anadolu lisesi okumama ragmen meslek lisesi ile binalar yakındı aynı okul içerisinde 3 tane sistem dönüyor EML TL ATL meslek liselerinin nasıl oldugunuda biliyorum...hocalarda farkındaydı bize siz onlardan farklısınız derdi.fark olayından ziyade onlara daha hafif ders gösterirlerdi...bu olay cok tartışılır ama temeller saglam degil o yüzden ne yapsak ne etsek degiştiremeyiz...
    Haydarpaşa mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dershaneye gittiğinde 10.000 ödeyeceksin. Özel üniversiteye gittiğinde ise en iyi ihtimalle ( 7200 x 4 ) + kitap masrafı + kalırsan sınav masrafı ve çıkacak diğer masrafları ödeyeceksin.

Konu salt maddiyat ise özel üniversite pek kârlı değil. Onun yerine 1 sene sıkı çalışıp gayet düzgün ve özel olmayan bir üniversite kazanabilirsin.
    öyle ama 1 sene çalışmayla hiçbirşey yapamam ben meslek lisesi mezunuyum ve 4 sene boyunca ne adam akıllı bi mat. geo. gördüm nede fizik,kimya,biyoloji...Onun için direk özele gidip zaman kaybetmeden başlamak daha mantıklı geliyor

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw istedikten sonra yaparsın emlden girip anadolu lisesindeki arkadaşlarımdan daha iyi puan alanlar vardı bu adamlar hem sene başında ciddi bişey bilmeden geliyorlardı yapılılr azim ettikten sonra
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi sene daha denemende fayda var.İlerde keşke bi sene daha şansımı deneseydim belki kazanırdım demezsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydarpaşa mı?
    Bağcılarda
    OldSchool ♥71♥

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adanadan zaten başka bi şehre taşınacaksın neden kıbrıs olsun ki

istanbulda bir çok vakıf üniversitesi var aynı paraya gelir hem istanbulda okumuş olursun..

kısacası kıbrıs son tercihin olsun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)