http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
bu arabayı almayı düşünüyorum sizce alınırmı parçası varmıdır nasıl bir arabadır
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
bu arabayı almayı düşünüyorum sizce alınırmı parçası varmıdır nasıl bir arabadır
Parçaları mevcut.Ama hor kurllanınca cok sorun yaratabiliyor.Benim 2 arkadaşımda var birisi arabasına cok iyi bakıyor hiç sorun yaşamıyoru birisi haftada bi sanayide.
5 liraya versin al.bakarsın biraz binersin hosuna gidiyosa ugrasılabilecek gibiyse bi kac biseyler katar zevkli bi sekilde binersin.he baktın olacak gibi degil enn fazla 4.5 a geri satarsın.
ama sonucta eski model ve düsük hacimli bi arac fazla bisey beklememek gerek.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
herhangi bir araba alıp turbolatayım dersen bu paraları bulur.
bu fabrikasyon turbolu benim çevremde de slm verdigim birisinde var kurcalanmamış turbosu büyütülmemiş uno, öyle her hafta sanayi ye gelmiyor, canını cıkarana kadarda sıkıyor
iyi bir servise çek baktır eger sorun yoksa al,
devlet ötv yi kaldırdı şimdi hurdaya çıkaracagı araçları 6 binden saycak 5 liraya satışı plakası olan şahini vermiyorlar.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
astra turbo yokmuydu bu hafif gelir bence..
Experience is what you get when you don't get what you want.
bir şey sorucam arabasını satan ya evleniyo para lazım yada ailevi sebeplerden satıyo..kimse demiyomu sanayiye gitmekten para harcamaktan bıktım diyen![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Aracı 1-2 kez gordum bende eyup yolunda.Bizim burda bi usta yapıyor bakımını.İstersen sorarım durumunu
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
valla nasıldır iyimidr hoşmudur kötümüdür çok fazla bir fikrim yok ama alırsan son sahibi olman muhtemel...
araç bizim mahallede yan komşunun görümü güzel ama motoru hakkında bilgim yok apartmanın altındaki tamirhaneye takılır gördüm bir kaçkere ama öyle duruyordu tamirlik bişeyini görmedim ama ögrenmeye çalışırım .
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
eğer sübapları değiştirmediyse ( bir arkadaşım yaptı UNO ya Turbo; yanlış hatırlamıyorsam bir Mercedes Subabı koydu ondan sonra düzen tuttu araba ) ayda bir subab değiştirmen lazım gelir... mütemadiyen yanıyor...
Nasıl Turbolandığı çok önemli,
yoksa başın dertten kurtulmaz.
Loading...
bu aracı ben alacaktım bundan 3 sene evvel.. o zaman böle değildi gayet orjınaldi bayaa bi oynamışlar araçla.. o zaman 4500 tl'ye veriyordu sahibi.
ıbrahım yıne kasıntın tutu senınyıne rahat durmuyorsun kanka
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)