Bi aile için yada 4 kapılı araba isteyen için cok güzel araba bence.
90lıkla 110luk arasındaki farkları okudum motor bakımından ,tüketimde 1lt oynuyor yazıyor ama 0-100 neredeyse 12s den 10s lere inmiş çok mu yavaş acaba, sizin tecrübelerinize göre nasıldır ?araçta extra zavoli lpg varmış.
bence temizse düşünme al. koyu yeşille siyah çok uyumlu. bi abimde vardı 206 sevmem ama çok hoşuma gidiyodu donanımı yeter..
90 lıkları 8 valfdir 110 luklarından al mutlaka.performans konusunda çok iyidir 1,5 sene bindim gayet memnundum yeşil ve siyah uyumuyla bişiler yaparsan çok güzel oluor kanımca.donanım olarakda çok dolu bi araçdır tavsiye ederim.
110luklar muhakkak hızlıdır ama 90lıklarda çok mu yavaş acaba,8v in alt devir performansı şehiriçi i,sollamalar vs için yeterli olur mu acaba,düzlükte 190km görmez mi:S
Tabi ki cok yavas degil, sehir ici sollamalarda cok problem yasayacagını sanmıyorum; ama cok rahat hissedilir bi fark var iki motor arasında..
Eger 110 hp lik alırsan, gözün de yüksekte degilse, tadından yenmez bi araba olur senin için emin ol.. O paralara, o donanımda, o motorla cok keyifli bi araba..
Bende de LPG var.. Stepne dısarda oldugu icin, LPG tankı mecburen bagajın içine konuluyor.. Yani en küçük silindir tankla bagajın 1/3 ü tamamen gidiyor..
kesinilkle 206
B sınıfı araçlarının en donanımlısı ve en iyisidir.
2 yıldır bende kullanıyorum,,
1 kez ön takım yaptırdım,Debriyaj ve baskı balata aynı şekilde...
Motor olarakta gercektem cok güzel perf.var
Gtı ile motor yapıları hemen hemen aynı,sadece ürektigi tork biraz daha azdır...
Aracın tek sıkıntısı içe sesi biraz fazla veriyoorrr,
Onuda ben müzikle lapatıyorumm zaten
Tavsiye ederim temizini bulursan,seni zorlamaz ve gercekten de keyiif alırsın
Tesekkürler..
sattığımda en çok üzüldüğüm araba 206 quiksilverdi. Bir nevi tek kapılı roland garros, üstelik roland garros cam tavanlı. Performansı 206 gti'a çok yakın ve yakıt tüketimi bir o kadar da düşük. lpg'ye de süper uyum sağlıyor. temiz denk gelirse, her türlü alınır binilir.
BBK90 CORSA OPC
hortingenama iyi olmuş bende bu aralar düşünüyorum RG, se®k@n da cevap yazmış ve düşünceleri değişmemiş.
Bir hortta benden geliyorYeni konu açmak istemedim, arkadaşımda 2001 RG var 1.6 110luk, 116 binde bakım yaptırma ayrıca bi kaç eksiği var aracın onları yaptırıp binmek istiyor, İstanbul anadolu yakasında bu aracın bakımını bize uygun fiyatlı yapabilecek tanıyıp işçiliğine güvendiğiniz bir usta var mı? Aracın bakım geçmişini çok iyi bilmiyoruz hani bakımları yapılmış motoru çok düzgün ama ne değişti ne değişmedi bilmiyoruz. İleride büyük sıkıntı çıkarmadan halledelim diyoruz. Ayrıca aracın helezonları biraz miyadını doldurmuş gibi hazır oda öyleyken spor yay takalım dedim ama arka taraf torsiyonmuş sanırım işin aslı astarı nedir yardımcı olacak kullanıcıları bekliyorum
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)