ulan arabada biri osurdu isyanlardayız
eray
Printable View
ulan arabada biri osurdu isyanlardayız
eray
eray yanımdada osurdun ses cıkarmadım ıben yapıosun yapısosun baskasının ustune atuıosun
sağol kardeşim :) fotoğraflar koyuldu bakabilrsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/show...730#post910730
çok hızlı bir gün geçirdik ağırlayan bizimle birlikte olan herkeze çok teşekkürler :)
muştular arabayı sanayıye ındırıyolardır şu anda
ha bu arada inanın dönüşte gülme krizinden ölüyoduk sulhi yle arabayı durdurup zor attık kendımızı dışarı :D dünya karardı bi anda dedim gidiyorum buraya kadarmış :D
Ortamda ki atmosferin degismesini saglayan bir metan gazi mi soz konusu ahah :D
Öncelikle bütün abilerim kardeşlerim arkadaşlarım dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
eğlenceli bir yolculuk safhasından sonra geldiğimiz angarada yine eğlenceli bol muhabbetli gülmeli zaman geçirdik.
tanıştığımız tanışamadığımız herkese tekrar teşekkürler.
Benim alışık olduğum üzere her zamanki gibi Cenabetlikler yine peşimi bırakmasada sağ salim evimize gelmiş bulunmaktayız :D
Angaralı gardaşlara teşekkürler akşam BMS gayet eğlenceli idi.Bundan sonra isim değil nickler ile tanışalım lütfen:D
Ben istanbula gelim alayınıza mokoko :hehe:
AB kim la
teç'den adam varmı
oo r'si rııı sı olan var getirin deneyek
:hehe::hehe::hehe:
Bunda sonra buluşmalara herkes yaka kartına nickini yazsın 2 saat cemle sohbet ettim sonra örendim :D
Sonunda evimdeyim :D
Tekrardan cok tesekkürler samimi karsılama icin, bircok arkadası zaten tanıyordum bugun bir o kadar arkadasla daha tanıstık, neredeyse tüm TT sanayideydi :)
Light bazı arkadaslar yüzünden kalamadık, mangal olayını Bolu bulusması olarak gerceklestirelim derim havalar sogumadan ;)
Yolculuk anlatılmaz yasanır modunda oldu :)
NOT: İstanbul yolundaki Metro tesislerinin ascısından patronuna kasiyerinden bulasıkcısına a.koyayım, 5 tane soda ictim midemdeki yanma hala gecmedi, serefsizler kuyruk yagı yasladılar herhalde :D
ya yemekten sonra direk uyuduğum için sıkıntı yoktu :D
ama şimdi harbi yatamıyorum böğrüm yanıyo :D
onlarda anladı düşenin dostu olmaz vurun kahpeye hesabı yasladılar kuyruk yağını :D
Dayim metro turizm de otobusunu calistirior diycem , dayinin ... :D dicekler
evde yediğiniz yemek sanıp yerseniz bilmediğiniz yerde sarma dolma kuru fasulye tavuklu yemekler normaldir ne tür yağ kullanıyor salça kullanıyor kim bilir :D