ulan arabada biri osurdu isyanlardayız
eray
eray yanımdada osurdun ses cıkarmadım ıben yapıosun yapısosun baskasının ustune atuıosun
et giren yere dert girmez.
sağol kardeşimfotoğraflar koyuldu bakabilrsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/show...730#post910730
çok hızlı bir gün geçirdik ağırlayan bizimle birlikte olan herkeze çok teşekkürler
muştular arabayı sanayıye ındırıyolardır şu anda
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ha bu arada inanın dönüşte gülme krizinden ölüyoduk sulhi yle arabayı durdurup zor attık kendımızı dışarıdünya karardı bi anda dedim gidiyorum buraya kadarmış
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ortamda ki atmosferin degismesini saglayan bir metan gazi mi soz konusu ahah![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Öncelikle bütün abilerim kardeşlerim arkadaşlarım dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
eğlenceli bir yolculuk safhasından sonra geldiğimiz angarada yine eğlenceli bol muhabbetli gülmeli zaman geçirdik.
tanıştığımız tanışamadığımız herkese tekrar teşekkürler.
Benim alışık olduğum üzere her zamanki gibi Cenabetlikler yine peşimi bırakmasada sağ salim evimize gelmiş bulunmaktayız![]()
Bunda sonra buluşmalara herkes yaka kartına nickini yazsın 2 saat cemle sohbet ettim sonra örendim![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Sonunda evimdeyim
Tekrardan cok tesekkürler samimi karsılama icin, bircok arkadası zaten tanıyordum bugun bir o kadar arkadasla daha tanıstık, neredeyse tüm TT sanayideydi
Light bazı arkadaslar yüzünden kalamadık, mangal olayını Bolu bulusması olarak gerceklestirelim derim havalar sogumadan
Yolculuk anlatılmaz yasanır modunda oldu
NOT: İstanbul yolundaki Metro tesislerinin ascısından patronuna kasiyerinden bulasıkcısına a.koyayım, 5 tane soda ictim midemdeki yanma hala gecmedi, serefsizler kuyruk yagı yasladılar herhalde![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya yemekten sonra direk uyuduğum için sıkıntı yoktu
ama şimdi harbi yatamıyorum böğrüm yanıyo
onlarda anladı düşenin dostu olmaz vurun kahpeye hesabı yasladılar kuyruk yağını![]()
Dayim metro turizm de otobusunu calistirior diycem , dayinin ...dicekler
Women are like Buddhist , They're worship ox.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)