arkadaşlar 1964 model bi tospağa (1200) aldık tamamen orjinline sadık kalarak toplamayı düşünüoruz bizi yönledirbiliceğiniz her hangi site yada bu araç üstünde ii olan bi usta adı werirsenz çok memnun olurum
arkadaşlar 1964 model bi tospağa (1200) aldık tamamen orjinline sadık kalarak toplamayı düşünüoruz bizi yönledirbiliceğiniz her hangi site yada bu araç üstünde ii olan bi usta adı werirsenz çok memnun olurum
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Pm atarım ...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
vosvosturk
www.ist-look.com diye bir site var eskiden arkadasım da birlite çalışıyordu çalışmalarını canlı gördüm çok başarılı idi. burdan bilgi almanı tavsiye ederim
hayırlı olsun kanka rengini beyaz yapın
seyratepe recepusta....
Benim oturduğum yerde bir adam var 10 tane tosbası var hatta bazılarını satışa çıkardı ona ulaşırsam sorayım.
düz cam ise bende bir tane var, yürür durumda, iç tarafındaki parçalar baya iyi.. ancak çanakkalede..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
http://www.otofadil.com
Eski vosvosçudurlar eski voslar hala gelir gider gördüğüm olur.Birebir tanışıklığım yoktur servistekilerle fakat çocukluğumdan beri kapısının önünde servis içinde vosları gördüğümden dolayı tavsiye ederim.o kadar voscunun vardır bir bildiği
motor ve mekanikçidirler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)