bak senın baban o gözle bakmıyabilir tahminimce yaş olarak ta zaten büyüktür ama yeni nesil gelenler yani yaş olarak ufak olanlar hep o zihniyette oluyo mesela bi gün beni bagladılar otoparka gıdıoruz konusuyoruz bı yandan da ne ıs yapıosun baban ne ıs yapıyo fln dedım turızmcıyız aılecek adamn lafı bana senın babanın kesin kırmızı bmw si vardırdedim ne alaka ya kırmızı bmw olsa cıkar onla dolasırım dedım bnde sustu ondan sonra bu mantalitede olanlar da war arada yada durdurup arkadaslarında dedıgı gıbı aracın güzelmiş nerde ne yaptırdın diye soran da var kalkıp sana hayvan gibi davranmaya çalışanda var illaki arada çürük yumurtalar çıkar her zaman onu anlatmak istemiştir arkadaş
![]()
bu ezikliğin yaşı yok genci de var yaşlısı da, ayrıca genelleme de yapamayız tüm polisler böyle diye.
reklam ise adı üstünde reklam ilgi çekmek için yapılır, çok takılmamak lazım.
yanlız arkadaşlar bu polislikle bağlı bir durum değil karakter ile bağlı bir durum..babam polis olmasına karşın alayından haz etmem..kişiliksiz şahsiyetsiz herifleri kısa bir süre eğitip beline silah verip eline yetki veriyolar aynısı askeriye içinde geçerli..ee noluyo ömrü boyunca ezilmiş ezik karakterli şerefsiz seni ezmeye kalkıyo..geçen aracımız arıza yaptı trafikte çok sıkışık hemen yanımıza bölge trafik otoparkı gittim polistem yardım istediğim şe... bir böbürlenmeler bir havalanmalar artis artis konuşmalar..ulen i.. oğlu benim vergimle ordasın ben olmasam bir hiçsin kime havan..alayı karaktersiz soysuz ama herpsini katamayız..ayrıca bu çevirmelerde araç bağlamalarda rüşvet alanların dışındakiler emir komutayı yerine getiriyor ben hiç bişekilde art niyet olduğunu sanmıyorum
yaa reklam dandik ama herife de modifiye mahluk denmicek gibi de deil ki. o nebiçim çöp bi arabadır ööle fiber yumağı....
subi & suzi
aramızda o karakter tipinde ve kılığında biri yoktur heralde, boşverin o tipte birileri varsa modifiye mahluk tanımını hak ediyor bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)