User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: "modifiye mahluk" ?

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam üstü 5gibi bakırköy towncenter incirliye giden istikamette polis çevirdi.. bir adet focus vardı onuda bağlamış duruyordu. tampon vs bişiler yapmış biraz aşırıya kaçmış ve çirkin duruyordu. polisle bayağı bir münakaşa geçti aramızda zaten bu opetin falan reklamlarına uyuz oluyorum modifiye mahlukları diyerek saçma sapan örnekler verdi..

benim plaka olmadığı için durdurdu takmadan göndermem etmem dedi. japon yapıştırıcı buldum ama yapışmadı plaka daha sonra yanıma bindi ve gene tartıştık ettik karakola götürdü. o anda uur plakalı siyah bir s2k da karakola çekmişler (porsche çektik bak diyo bana).. kartaltepe karakolunun orda sonaxtan gidip civata alarak tornavida ile plakamı taktım ve adam beni bıraktı..

en son ruhsatı aldım ve ayrılırken konusu açılmışken belirteyim kontrolleri sıkılaştıracaklarmış ve açık açık üstüne basarak bakırköyde modifiyeli araba istemiyoruz dedi ve bende burda bu karakolun buna gücünün yetmeyeceğini, bu aracın üstündeki herşeyin kdvsi ödenerek yasal yollardan temin edildiğini belirttim ama bana güldüler..

konuyu dağıttı ama içimi dökmüş olayim
    ben o karakolun dibinde oturuyorum onlara da tek lafım kiss my ass derim sadece ahhaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeJo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekemiyorlar yapılı arabalarımızı polisler.. kesin kendi cocuklarında yoktur o yüzden..
    ama bazıları da var ki ; bu kaç model kaç hp nası gidiyo memnun musun vs.. onlara can feda
    bu ne saçma düşüncedir yaw...polis çekemicek sizi bende polis çocuğuyum bende yavaş yavaş yapıyorum bişiler noluyo şimdi babam sizi çekemiyormu oluyo puhahah hiç gülceğim yoktu yaw..bunu 10 yaşındaki çocuk yazmaz walla

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye mahluk kelimesi zaten cok anlamsız

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne saçma düşüncedir yaw...polis çekemicek sizi bende polis çocuğuyum bende yavaş yavaş yapıyorum bişiler noluyo şimdi babam sizi çekemiyormu oluyo puhahah hiç gülceğim yoktu yaw..bunu 10 yaşındaki çocuk yazmaz walla
    bence hepsi için geçerli olmasada geniş bir kesimde spor otomobilleri ve gençlerin kullanmasını çekememezlik olduğu kesinlikle doğru bir durum
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak senın baban o gözle bakmıyabilir tahminimce yaş olarak ta zaten büyüktür ama yeni nesil gelenler yani yaş olarak ufak olanlar hep o zihniyette oluyo mesela bi gün beni bagladılar otoparka gıdıoruz konusuyoruz bı yandan da ne ıs yapıosun baban ne ıs yapıyo fln dedım turızmcıyız aılecek adamn lafı bana senın babanın kesin kırmızı bmw si vardır dedim ne alaka ya kırmızı bmw olsa cıkar onla dolasırım dedım bnde sustu ondan sonra bu mantalitede olanlar da war arada yada durdurup arkadaslarında dedıgı gıbı aracın güzelmiş nerde ne yaptırdın diye soran da var kalkıp sana hayvan gibi davranmaya çalışanda var illaki arada çürük yumurtalar çıkar her zaman onu anlatmak istemiştir arkadaş

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ezikliğin yaşı yok genci de var yaşlısı da, ayrıca genelleme de yapamayız tüm polisler böyle diye.

reklam ise adı üstünde reklam ilgi çekmek için yapılır, çok takılmamak lazım.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altı üstü bi reklam işte, komik olsun diye yapılmış ama bencede başarılı değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak senın baban o gözle bakmıyabilir tahminimce yaş olarak ta zaten büyüktür ama yeni nesil gelenler yani yaş olarak ufak olanlar hep o zihniyette oluyo mesela bi gün beni bagladılar otoparka gıdıoruz konusuyoruz bı yandan da ne ıs yapıosun baban ne ıs yapıyo fln dedım turızmcıyız aılecek adamn lafı bana senın babanın kesin kırmızı bmw si vardır dedim ne alaka ya kırmızı bmw olsa cıkar onla dolasırım dedım bnde sustu ondan sonra bu mantalitede olanlar da war arada yada durdurup arkadaslarında dedıgı gıbı aracın güzelmiş nerde ne yaptırdın diye soran da var kalkıp sana hayvan gibi davranmaya çalışanda var illaki arada çürük yumurtalar çıkar her zaman onu anlatmak istemiştir arkadaş
    yanlız arkadaşlar bu polislikle bağlı bir durum değil karakter ile bağlı bir durum..babam polis olmasına karşın alayından haz etmem..kişiliksiz şahsiyetsiz herifleri kısa bir süre eğitip beline silah verip eline yetki veriyolar aynısı askeriye içinde geçerli..ee noluyo ömrü boyunca ezilmiş ezik karakterli şerefsiz seni ezmeye kalkıyo..geçen aracımız arıza yaptı trafikte çok sıkışık hemen yanımıza bölge trafik otoparkı gittim polistem yardım istediğim şe... bir böbürlenmeler bir havalanmalar artis artis konuşmalar..ulen i.. oğlu benim vergimle ordasın ben olmasam bir hiçsin kime havan..alayı karaktersiz soysuz ama herpsini katamayız..ayrıca bu çevirmelerde araç bağlamalarda rüşvet alanların dışındakiler emir komutayı yerine getiriyor ben hiç bişekilde art niyet olduğunu sanmıyorum

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa reklam dandik ama herife de modifiye mahluk denmicek gibi de deil ki. o nebiçim çöp bi arabadır ööle fiber yumağı....
    subi & suzi

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla reklamların cogu tırt , kaale almaya da degmez , bu aralar en begendigim şu reklam ;

BORKED

hizmet ftw!
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hizmet ftw!
    hahhahahahah
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizmet ftw!
    hoca efendi rulaz you rock hoca hizmet rule
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aramızda o karakter tipinde ve kılığında biri yoktur heralde, boşverin o tipte birileri varsa modifiye mahluk tanımını hak ediyor bence

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizmet ftw!
    çarpılcaz spec,vesselam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)