Şimdi fragman gördüm 17 ocak..Kenan itiraflarını sıralıyordu.Yeni bölüm de bomba olucak..
Printable View
Şimdi fragman gördüm 17 ocak..Kenan itiraflarını sıralıyordu.Yeni bölüm de bomba olucak..
ülkemdeki izleyici kitlesini memnun etmek mümkün değil dizi yapanlara program yapanlara allah sabır versin... kenanın bıyığı varmış şimdi niye yok, ezel ingilizceyi ne ara öğrendi, sekizin yaşı nasıl böyle oluyor zart zurt kendileri çok zeki herşeyi düzgün yapıyorlar, izledikleri yapımda kusur olunca dünyaları kararıyor, çok bile böyle insana bu kalite
çok izleyici kaybederler 15günde bir olursa...
15 günde bir dizi mi olur ya
Daha izlemiyorum ben de
15 günde bir olursa bende izlemem
Ezel 50. bölüm fragmanı | İzlesene.com
#Ezelin yeni fragmanı buyrun,,,,çok güzel bi bölüm olucak gibi:eek:
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
sanırım selma ile aliyi karşı tarafa yollucaklar içlerine sızmaları için :icon_wack
Ben hala geçen sezon biterkenki 2 ay sonra dıye verılen kısmı beklıyorum.
Kumar masasında ramız dayı nın tekerlı sandalye ıle geldıgı kenan bırkanın yanında sadece eysanın oldugu gerı tum ekıbın ezelle oldugu kısım.ne ara baglıycaklar oraya merak edıyorum.
eyşanda tam katil oldu haa.ona sık bunu bıçakla :D
bölüm fenaa :D
Kenan kafana atlim senin TR yi yöneten adamsın ... istersen Eyşan gibi 10 tane ile harem kurarsın hemde yarısını şarısın olarak alırsın karma yaparısn ... püh rezil herif.
bu bölüm cok fena.. artık eyşanda katil oldu herkez kötü adam iyi adam kalmadı dizide...
bade zaten çakal az kaldı oda olayları farkedicek :D ama Ezelle aralarında sanki bi yeni aşk geliyoo :D
Eyşan SAV gibi alayını indiricek :D
Eyşan gerçekleri öğrendiğine göre artık kardeşini ezel'in öldürmediğini biliyor belki aşkları tazelenir..