Yusuf AİR :D
Printable View
Yusuf AİR :D
ezele benzemiyo oradaki ama ömere benziyo biraz.boyu kısa değil.orada merdiven var galiba onun için kısaymış gibi görünüyor.bakalım filmi çekilirse nlaşılır heralde.gerçi bu dizide neyi anlayabildik ki bunu anlicaz :D:D:D
En saglam sahnelerden biriydi
Cengiz falan olamaz ,Cengiz olsa niye fener'de yaşasın adam para meraklısı zaten herşeyi var gidip fenerde yaşamaz yani
Ne yani cengiz ordan düştü ama ölmemişmidir + gece attılar onu aşağıya gündüz görüntüsüde vardı hala aynı duruyordu cengiz olmaz bence.
cengiz ölmemiştir.ezel zehiri içti bi kere kurtlar vadisi asu spec.
ben bu bölümdeki kadar duygulanmamıştım hiçbir dizide hatta filmde.
o vedalaşma sahnesi cengizle, ezelin doktora yalvarışı, o eyşanla trendekiler...
bundan sonra tövbe ettim dizi izlemicem.
ruh yapım kaldıramıyo benim böyle şeyleri...
tip olarak o genç hiç olmamış canın çocukluğuna bakarak.
ayrıca fenerdeki finalide biraz fos buldum.
yinede izlediğim en iyi diziydi.
şunuda artık herkes kafasına soksun, jenerasyonumuzun en iyi erkek oyuncusu kenan imirzalıoğlu... ;)
ezel finaliylede ezdi geçti 10 üzerinden 11
finaldeki adam ne ezel ne de cengiz di 10 senede hiç kimse okadar yaşlanmaz ve küçülmez
o adam aliydi ezelin bıraktığı hikaye okumak için bekliyordu....;)
bence bu son 2 seneyi yerle bir etmiş. tatmin edici bi final degildi bence.
Ali olma ihtimali olamaz çünkü çocuğum,sevdiklerim sana emanet dediki bu ağır bişey o değildir..
ama tip olarak benziyor gibiydi
ezel beni dün cok kötü yaptı ya iyiydi ama bitti üzüldüm :)
mmustu olabilir ? zaten bu aralar askerdemi nerde belli değil ...
son sahnede kapıyı açan gölge adam merdivenin bir alt katında dırıyor gibi kısalık ondan olabilir
bence kapıyı açan kerpeten ali. can da babasının ömer olduğunu biliyor ama ezel oldugunu bılmıyor onu öğrenmeye gelmiş olmalı.yani kerpeten sölerse öğrenecek diye düşünüyorm
kapıyı açan fenerin bekçisi adamı uyandırmış oda ne oluos la diye kafasını kaşıyor
Ezel nasıl bitti? Ezel Final Bölümü Fenerdeki adam kim?
Az önce bitirdim final bölümünü. Ucu açık bir son bırakmışlar. İlk etapta anlayamadım. Sonu 2-3 kez izledim. Ardından araştırmaya başladım google’da son hakkıdna yazılanları. Ekşi sözlüğe falan baktım. Her kafadan bir ses çıkıyordu. Türlü türlü senaryolar.
Ardından Ezel ve Dayının son konuşması tekrar izleyeyim dedim. Dayı Ezel’e yüzük ve bir anahtar veriyor. Yüzüğün içinde zehir olduğu ve içip Eyşan’a kavuştuğu ve birlikte mutlu mesut öldükleri finalde gözümüze sokulmuş ama ardından Can Uçar yani Ömer’İn oğlu babasını bulmak için tüm olayların olup bittiği fenere geliyor ve fenerin kapısını kim olduğu gözükmeyen biri açıyor. 2 sezondur Türkiye’yi sallayan dizi de böylece bitiyor.
Şimdi elde ne var? “Son Oyun” adlı bir bölüm. Dayının Ezel’e verdiği bir yüzük (muhtemelen içinde zehir var) ve bir anahtar. Anahtarı verirken kamera bir ara anahtarın üzerinde yazılan yazıya takılıyor. “Gürgen Sok. No: 21 BALAT” Balat’ın altı çizilmiş. Google’dan araştırdığınız zaman “balat” diye fener zaten lök diye karşınıza çıkıyor.-Bazı arkadaşlar bu cümleden Balat’ın fener olduğunu kastettiğim yorumunu çıkarmış balat “Fener’le Ayvansaray arasında yer alan kısım” – Yani dayı fenerin anahtarını Ezel’e vermiş ve aslında yüzükteki de zehir falan değil. Bu da izleyiciye oynanan son oyun. Ayrıca fenerdeki kim olduğu gözükmeyen adam da Ömer’in tipik kafasını kaşıma hareketini yapıyor. -Kafa kaşıma hareketini bazı bölümlerde Cengiz de yapıyormuş bir arkadaşımızın düzeltmesi ona pek dikkat etmedim -
Muhtemelen sahnelerin birinde anahtardaki adresi gösteren bir tabela da vardır ama şimdi bulmak için vaktim yok.
Özet geçecek olursak fenerdeki adam Ömer. Tabi yıllar ilerledikçe biraz çökmüş. Ezel’in son oyunu da intihar oyunu.
Güzel bir final olmuş. Hoşuma gitti. Harika bir diziydi ve sonunda iyi ki izlemişim ve arşivlemişim dedim kendi kendime. Seyirciye araştırma imkanı verdiği için ayrıca senaristleri kutlamak gerekir.
Ezel nasıl bitti? Ezel Final Bölümü Fenerdeki adam kim? | iplenmeyenblog - Bir başka iplenmeyen site..