Kötü oldu bee..
dayı piskopata bağlar herhalde artık![]()
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
Selmanın suçu ney![]()
![]()
valla selmaya üzüldüm iboya üzülmedim![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
onu bırak kenan napıcak asıl selma vuruldu
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bence dayı kenan&selma çiftinin düğününü aynı şekilde bastı selmayı aldı,kenanda aynı şekilde selmayı dayıdan tamamen aldı ,bence böyle oldu![]()
CVK RS - izmir
kaçırdık bu hafta.ben izlemedim ya kesin güzel geçmiştir bölüm.o geçen haftadan sonra daha da izlemem zaten aşk-ı memnu yla izdivaç programlarının mixi gibi oldu.
Ezeli adam yapan hayatı öğreten kadın önünde öldü ama taş kalpli ağlamadı bile.
Vasat üstü bir bölüm. Artık prime time dan da çıktı. Laçkalaşacağa benziyor...
taahhüt sadece ben modem veya 2-3 aylık indirimden dolayı oluyo diye biliyorum.Hele sen birazcık daha fazla para vericem diyince adamların yok böyle iyi az ver işte diecegini sanmıyorumbelki sınırsızdan sınırlıya geçiş yoktur ama sınırlıdan sınırsıza geçiş vardır tahminim aramak lazım
![]()
59. bölüm fragmanı
Ezel 59.Bölüm Fragmanı izle HD | DiziHD.com
tivibu var bende ayda 1 lira. istediğim diziyi istediğim an kasmadan izliyorum miss gibikaçırdığım herşeyi izleyebiliyorum. hatta dizi başladıktan 10 dk sonra geri alıp izlemeye başlıyorum böylece reklamları geçip kalan yerden devam edebiliyorum. tavsiye edilir.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)