ya yavuz uykun mu geldi senin ne kötüsü olum
ayşan harbi fenaydı son sahnede![]()
şeboo zaten ex aşkımben bi lavaboya gidip geliyom
![]()
ya yavuz uykun mu geldi senin ne kötüsü olum
ayşan harbi fenaydı son sahnede![]()
şeboo zaten ex aşkımben bi lavaboya gidip geliyom
![]()
Gelecek sezon kenan ve ramiz dayı üzerine kurulacağını düşünüyroum. Ezel in misyonu tamamlandı bence.
Kenan kesinlikle çok sağlam bir başrol oyuncusu olacak diye düşünüyorum.
Ama şöylede durum var , Şener Şen gelirse bayağı iyi bir para alır. Dizinin bütçesi bunu kaldırabilir mi?
Eyşan finalde JDM olmuş yaa. herkes bi mayhoş oldu ,neler geldi neler geçti eyşan a ezel toda conta çaktı , tefo şebo ya kople k 20 işledi , cengiz kol çıkarınca dayı sigortadan çöküp almış b 16 koymuş sanırım olan bahara oldu converslinin sıkıştırması çok yüksekti o çocuk yakamıyordu ,ali stage III Yere vermeye başladı ,güzel dizi yaa izliyor insanlar enkötü türk dizisi böle olsun valla .
dizi ıyıce çorba olmuş,en son şubatta ızlemıstım bakıorm 3 bolumdur poku cıkmıs uzatalım dıe.. nerde ılk zamanlardakı heyecan, genede cnmız sıkıldıgı ıcın bakıoz mecbur ama senaryo çorba kesınlıkle...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
kenan müslüm gürses olucakmış...
mesele evlat, benim meselem değildir ezelden ebede gidendir mesele.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
EZEL.GEN.TR ÖZEL HABER / Haftalardır merakla beklenen Kenan Birkan rolünü oynayacak olan oyuncu sonunda belli oldu!
Herkesin merakla bekledigi ve bu hafta tam görünecekken sezon finali yapan Ezel’in Kenan Birkan ismini ezel.gen.tr sitesi olarak ilk biz açıklıyoruz. Ay Yapım’ın diğer dizisi olan Aşk-ı Memnu’nun bitmesiyle boşa çıkan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yeni sezonda Kenan Birkan rolüyle Ezel izleyicilerinin karşısına çıkacak…
böyle bi haber gördüm![]()
selçuk yöntem mi![]()
adam boynuzlu imajını anca böyle silebilirdi zaten gerçi hala zor ama
eyşanla düzeltir gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)