yaa bu eyşan varyaa şeytanla 2de bassalar 200 kadar kafa kafaya giderler...
şebnem ebene atlıyim
hain hainliğine devam eder... kafasına sıkacaksın olup bitecek...
kuş beyinli gerizekalı yaa
kaya oldu yusuf yusuf ahahaahha
böyle bişeyin kafasına sıkılırmı ya
.
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı böyle bişeyin kafasına sıkılırmı ya yaw önce nutella ikram edersin sonra sıkarsın
Eyşan yine sıkıntı verici spec.
K.
tık tık tık tık tık gidiyorum ben galiba :s :S berrrak tüzünağaç fenalara gelmiş yawww :d
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı yaw önce nutella ikram edersin sonra sıkarsın sabaha kadar nutella.. savaşma seviş vs.
Kakus Nickli Üyeden Alıntı Eyşan yine sıkıntı verici spec. eyşanın surat hariç fizik 10 numara... ilik sömüren cinsten...
bence tefo uyandı işe
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı eyşanın surat hariç fizik 10 numara... ilik sömüren cinsten... Bazen diyorum çöp gibi, bazen diyorum taş gibi. kafa karıştıran spec.
eyşan fenaa ezikledi badeyi
bitmedimi son bolum nete duşsunde izliyim
fatiii Nickli Üyeden Alıntı bitmedimi son bolum nete duşsunde izliyim Hemen link veriym canlı canlı izle abi?
mmustu Nickli Üyeden Alıntı bence tefo uyandı işe kapıyı bilerek acık bırakdı başından çözmüştü bence
Tefo çakallllll
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı kapıyı bilerek acık bırakdı başından çözmüştü bence Vay çok iyi be! Umarım seneryoyu yazanda böyle düşünmüştür, eğer öyle olursa gerçekten harika olur. Sağ gösterip sol vururlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları