yiit yiit imza verirmisin :D
Printable View
yiit e sorsalar başarınızın sırrı nedir diye cevabı kesinlikle Erel olur :D:hehe:
ahhaah ben cs giriom muck hahaahah
film harikaydı. çok hoşuma gitti. askerde yaşadığım ve duyduğum şeylerin aynılarını perdeye almışlar...
guzel bı aksamdı cok eglendık gelen herkese tesekkurler.. fılm guzeldı yasamadıgım bı askerlık portalını gordum.. komutan bıras ınatcı olmasa dahda degısık olurdu fılm. neyse apacheler bırdahakı organızasyon gorurusurs....
guzel bulusmaydi gelenlere tesekkurler :)
filmin ilk yarisi pek iyi degildi bence biraz baydi ozellikle son anlari, ama 2.yari fenaydi, yikti beni :)
fotograflari 1 saate koyarim foruma
ahahaha Sefaya yazık, ilk yarının başlarını izleyemedi:hahaha:
evet özellikle tel konuşma sahneleri cok baydı ve doru dürüs de anlaşılamıyordu ama 2nci yarı gerçekten güzeldi
film güzeldi. tekrar izlenecek kadar :\ gelen herkese teşekkürler.
sahsen ben sızlerle gelemedım 17.45 matınasındaydım ama valla 22dekınede bırdaha gırıcek kadar gaz bır sekıldeydım ....
28 kişi aynı anda hareketlenince insanlar fazlasıyla garipsedi tabi :) film başlarda ilgimi çok çekti ama sonrasında konu çok ağırlaştı hatta kimi yerleri içimi burktu. Ordumuzu ve askerimizi biraz aciz ve beceriksiz göstermiş film, komandoları içeren sahneler mevcut ama normal yaşamda bu kadar lakayıt bir komando askerliği olduğunu sanmıyorum. Eminim ki bir çok kişiden ciddi eleştiriler alacak bir film. Kesinlikle görülsün demem ama görseniz fena olmaz diyebileceğim türden bir filmdi benim için.
Cok guzeldi bence. Eksik buldugum kısımlar oldu, umarım 2.seri cekilir ve Osman Pasanın destegi olur. Ben daha cok terorist oldurulmesini beklerdim. Komutanın bakmasını diil askerlerini korumasını beklerdim. Oyle psikopat komutan cok var doguda ama boyle kitlenip kalmazlar tam tersi en onde giderler. Ataturk bustu sahnesi ve saldırı anındaki caresizlik cok etkiledi beni...Simdi Hakkaride olmak vardi...
Bu arada gelirken punto ontakım dagıldı, direksiyon gaza bastıkca en sola cekiyordu, aks direksiyon kutusu vs ne varsa elimize aldık, servise cektirdim arabayı yarın Allah kerim...
Filmin 2. yarisinda komutanin okudugu mektubu/siiri ariyorum da bulamadim, bi kac satirini not almistim gugil'a yazip bulmak icin ama rastlamadim.. bulan olursa haber etsin lutfen :)
alptuğ şu arabanın az arkasını kaldırırsan daha güzel durucak bence veya ..önüde birazdaha bas :)