Tesekkürler arkadaslar...
Sol aks mili nanay...
Servis 981TL fiyat verdi, iscilik falan da yok icinde...
Kaskodan halledicem bi aksilik olmazsa cünkü 1500 TL falan tutacak.
Fiat parcası ucuz demesin kimse söverim, MCS ile aynı para aksı :D
Printable View
Tesekkürler arkadaslar...
Sol aks mili nanay...
Servis 981TL fiyat verdi, iscilik falan da yok icinde...
Kaskodan halledicem bi aksilik olmazsa cünkü 1500 TL falan tutacak.
Fiat parcası ucuz demesin kimse söverim, MCS ile aynı para aksı :D
Şöyle oldu aslında
Normalde vizyona gireceği gün için ve kapalı gişe satılmakta olan bir filme 2 kişi rezervasyon bile almıyorlar normalde .
ben 28 kişi için rezervasyon yaptırdım ki bu kolay olmadı açıkcası.
Düşünün salon Full dü bizim dışımızda adamlar 28 kişilik yer kapattılar bizim için ( hatta orda son 6 yer için geç kalmış olabilir insanlar düşüncesi ile biraz daha kafalarını utuleyip son 30 dakikaya kadar yerlerimizi rezerveli tutturdum)
gişeden eli boş dönen insanları biletlerini alırken arkadaşlarımızda görmüşlerdir zaten ...
normalde 27 kişilik(bir kişi yanında gelir mantığıyla 28 rezerve yapmıştım ) listeden 24 kişi oradaydı.
bazı arkadaşlarımızın yanlarında gelen arkadaşları sayesinde 26 kişi olabildik şükür ki rezil olmamak için o tuttuğum yerleri ödemek zorunda kalabilirdim boşu boşuna .
28 kişilik yer bizimdi gene sağolsun sinema çalışanları o 2 koltuğu bi şekilde pas geçti ve satılmadı gurup bozulmasın diye ...
Şimdi benim ricam şudur ki acil bi durum olmuştur gelmeyecekseniz nezaketen bir telefon açarsınız (yada bir arkadaşınızla iletirsiniz ) bizde erkenden rezerve ettiğimiz yerde açık koltuk oluştururuz adamlarda satarlar o yerleri ...
Acil durum değilde keyfi bir durumdan gelmeyen arkadaşlar var ise lütfen bir daha keyfiniz doğrultusunda uğraştırmayın kimseyi , gelmeyecekseniz geliyorum demeyin olsun bitsin ...
Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler güzel bir geceydi Kolpaçinoyada gidelim 29 ekimde güzel film gibi geldi fragmanından :D
***Not : Gelmeyen den kastım önceden foruma bile gelemiyorum yazmayan arkadaşlar .Lafım foruma gelemiyorum yazıp gelmeyen dostlara değil yanlış anlaşılma olmasın lütfen ...
keşke gelebilseydim ii eğlenmişsinz galiba resimlere bakılırsa :D
dün 2000model ferrari aldım mutluyum
Ki gelmeyenler duzgunce soleseydi.boş olan yerleride bilir bizde gelirdik :)
bana ferrari alsana eraycan :D puhahahaha
2000 model aldım kanka kiralarım :D
kur bıraklı bıraktığın an 450whp :D ibo şaka maka ne zaman geziyoz FERRARİ ile :D
dedım sana gazla ferro ile typer geç rüyanda ama cila yapma yatak ıslanıyo :D