Sende para var o gariban kamyoncuda ne var ? hiç birşey!! kendin yazmışsın lastik vs vs adamda para yokki olsa alırmı orası ayrı bir muamma
Bütçe açıgını pardon evdeki tanga açıklarını kapatacak o abim benim,, senden ondan şundan bundan akşama alır nevaleyi eve gider hanımına süpriz yapar geniş düşünürsen bizim paramız hayra vesile oluyor![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
he bide şöle bişi var benim aracta artıda vardıya sağlık seti reflektör yangın tüpü hepsi mevcut yani aracı men kılcak hiçbişi yok ona asabım bozuk yapcakta bişi ama hani çekerim cam filmini koyarım egzosumu basarım aracı bağlar derim yaptım şans yakaladı çekti derim ertesi gün paşa pşaş gider aracımı alırım cezamı ödeyip ama bölesi koyuyor adama ya dün kırmızı bir honda vardı 1,4 ies ona benden çok acıdım araç orj. ama bu kromaj kaplı egsozt kafası varya orj. ona tutulmuşlar orj o abi diye diye aracına sadece baka kaldı ..
sımdı bu serefsızler ımf ayağına polıslere bır suru tas attılar acaba hangısı goz altında su an veya hangısıne kelepce vurabıdıler sımdı ben rda arabamı cekıcıye değil kendım goturcem dedığınde benı goz altınamı alıcak veya dahada zor cıkartsam bana kelepcemı vurucak...
Sımdı o zman sucumuz bızım polıse tas atmamak dur ıhtarına uyup durmak olur yanı ulkemıze adam gıbı hızmet edıyoruz askerlığımızı yapıyoruz vergımızı oduyoruz ama modıfıye ıcın bunlara mağruz kalıcaz o diğer kopekler hem hıc bısey yapmıcak hemde polıs onlara bısey yapmıycak artık ıyıce cığrından cıktı bu iş....
Biz bu ülkede Subaru'ya orj. kanattan ceza yazan ,hatta bağlayan polis memurları gördükKesin bütçe de felan açık vardır =)
ride or die
bende bedavaya bağlatmıstım adama 30dk anlattım durumu anladı ve dediki serkan kardeş senle polis vatandas iliskisini geç abi kardes gibi konusayım sen haklısın ama artık yapıcak bişey yok seni parka çektik kamera sistemi var çıkarsan bana sorusturma gelir yazılan cezaya katlanacaksın
dedim vay a.q. be işe bak haklıyım ve içerdeyim...ve aynen banada çok koymuştu ..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yani bu durum şuna benziyor her türlü .bneliği yapcan sonra çirkefe yatcanpolistenmi kaçtın dicen benden rüşvet istedi vermeyince bağlarım ıvır zıvıır dedi korktum dicen psikolojim bozuldu şikayetciyim dicen
bak ozman nasıl muamele yapıyorlar mazlum duruma düşersin.. haklı olursun ş
imdi bazı kesimler böle yapıyorlar dediğiniz gibi polisi taşla devlet malına zarar ver hak aramak için yaptık biz ayrım yapmayın de başbakan çıksın prostesto böle olmaz yapmayın desin olsun bitsin..![]()
ya cidden canım sıkılıyor burdaki herkesin amacı belli cidden kötü olarak yapılan hiç birşey vatandaşı zor durumda burakcak bişimi yapıyoruz burda 7-70 insan var hepsinin amacı aynı modifiye nasıl müzik tarzı varzı insanın buda birtaz bazısı klasik sever bazısı orj. biner ama bişileri sever bizde modifiye edilmiş şeleri seviyoruz bugun inslar ekran kartını pc sini bile modifiye diyorama amaç aynı bişiler yapmak bugun benim aracın senşin aracın çoğundan temiz niye çünkü seviyoruz fakir ama gurulu gibi yani elbise yamalı olsa bile temiz ve ütülü... yani benim aracım eski ama ben seviyourm boyası kötü durumda ama hergün yıkar içini temizler torpidosunu süte boğar
koltularını süpürgeyle çeker haftda vbir pasta cila atarım.. hangimizin farı sinyali stopu kırık veya çalışmıyoraz geziyoruz hşiç birimiz niye çünkü hepsini ya yeni alıyoruaz ya modifiye edilmişini alıyoruz.. biz elimizden geleni yapıyoruz durumu iyi olan motorunuda modifiye ediyor swapta yapıyor vs. ama gündüz vakti olmadık yerde hunharca kullanan biri varmı aramızda yok gecenin bir saati herkes yatağında yollar boşken 3-5 denem için yollara çıkıyoruz benzindi uykusuzluğu falam üstüne osaate bir sürü sigara içiyouraz kendimizden veriyoruz ama bşir heyecan peşinde bir merakla.. bunları bile çok görüyorlar yazık bir piste bile sahip çıkamayan bir devlet insanların kendi hükmene bile bırakmıyor bugun toplanıp onca parayla pist yapalım desen birsürü engel çıkar karşımıza bu devrim arabaları vardı film orda bir söz sölediler o hep aklımda '' BEN BU DEVLETİM MÜHENDİSİYİM YAPTIĞIM ONCA EMEK VE BAŞARILI PROJE VAR AMA TÜRKİYEDE HİÇ BİR EMEK VE BAŞARI CEZASIZ KALMAZ''
nerde oldu bu olay bende remusun hayvanat gibi 2 eksozunu taktırdım bide birazdan bostancı polis karakoluna gideceğim birazcık tırstım![]()
plaka ön tarafta görünür bir yerde olmalıdır.
sağ sol orta farketmez.
polisin araca zarar verme yetkisi yoktur.
örneğin cam filminden sizi durdurdu cam filmini ÇİZEMEZ. gerekli işlemleri yapar (muayeneye sevk, ceza vs. ne gerekiyorsa) o kadar.
çekici konusunda da aynı şekilde orjinal olmasa bile o tamponlar senin malın olduğu için zarar veremezler.hatta çekilen otoparkta bile başına iş gelirse yapılabilecek bazı işlemler vardı şimdi tam hatırlamıyorum. araştırabilirsiniz.
hakkını paşa paşa savunamaz![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
valla caza yazın derlerse fabrikadan yeni çıkmış araca bile ceza yazarlar mesela hangimizin aracında ceset torbası var
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şerefsizler ya zaten daşşaklı birine güçleri yetmez ki anca bizlere konuşurlar.Zaten millet bi kıçıkırık asgari ücretle geçinmeye çalışıyo bide bi dünya masraf açıyolar.Orroo.....bu çocukları yaaaa.![]()
SS subaylari bunlardan daha iyidir, iyiki orda yasamiyorum, hepinize kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)