User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
206 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: bu aracı bağladılar :)

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide benım aracımı ahtopot cekıcı bıle alamıyor onar nasıl bındırcek komple kırarkmı benım malıma zarar vermeye hakkımı var şimdii bunların ?

gercı iş oraya gelmez sana telefon acarım ayarlarsın ahuahauha
    orası ayrı. diğer konuya gelirsek malına zarar vermeye girmiyo o bindirirken param parça olsun tamponların umrunda olmaz çünkü orj değil o parçalar hakkını paşa paşa savunur
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten suyu çıktı.inasanı arabasından soğutuyolar.bende film var diye çekerler,kamyonun hiçbi aydınlatması doğru düzgün yanmaz,lastik yakıyomuş gibi egsozddan duman atar kimse bişey demez.modifiye araç yapan zaten aracına iyi bakıyodur.herşeyi tamdır benim filmimin kime ne zararı olur.polise taş atanlar,ülkemin üstene ülke kurmaya kalkanlar serbset şekilde dolaşsın arabasını seven bişeyler ekleyen ve bu eklentileri yaparken vergi yoluyla devlee faydası dokunan kişiler polisten kaçsın.Benim karşılaştığım en azından Ankarada modifiye (filmli egsozla modifiye oluyosa) araç sahiplerine terörist muamelesi yapılıyo...
    Sende para var o gariban kamyoncuda ne var ? hiç birşey!! kendin yazmışsın lastik vs vs adamda para yokki olsa alırmı orası ayrı bir muamma

Bütçe açıgını pardon evdeki tanga açıklarını kapatacak o abim benim,, senden ondan şundan bundan akşama alır nevaleyi eve gider hanımına süpriz yapar geniş düşünürsen bizim paramız hayra vesile oluyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bide şöle bişi var benim aracta artıda vardı ya sağlık seti reflektör yangın tüpü hepsi mevcut yani aracı men kılcak hiçbişi yok ona asabım bozuk yapcakta bişi ama hani çekerim cam filmini koyarım egzosumu basarım aracı bağlar derim yaptım şans yakaladı çekti derim ertesi gün paşa pşaş gider aracımı alırım cezamı ödeyip ama bölesi koyuyor adama ya dün kırmızı bir honda vardı 1,4 ies ona benden çok acıdım araç orj. ama bu kromaj kaplı egsozt kafası varya orj. ona tutulmuşlar orj o abi diye diye aracına sadece baka kaldı ..

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkuselamoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekerler her şey beklenir valla..ben onlar savaş açarsa bizde açalım onlara karşı....
    sımdı bu serefsızler ımf ayağına polıslere bır suru tas attılar acaba hangısı goz altında su an veya hangısıne kelepce vurabıdıler sımdı ben rda arabamı cekıcıye değil kendım goturcem dedığınde benı goz altınamı alıcak veya dahada zor cıkartsam bana kelepcemı vurucak...

Sımdı o zman sucumuz bızım polıse tas atmamak dur ıhtarına uyup durmak olur yanı ulkemıze adam gıbı hızmet edıyoruz askerlığımızı yapıyoruz vergımızı oduyoruz ama modıfıye ıcın bunlara mağruz kalıcaz o diğer kopekler hem hıc bısey yapmıcak hemde polıs onlara bısey yapmıycak artık ıyıce cığrından cıktı bu iş....
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he bide şöle bişi var benim aracta artıda vardı ya sağlık seti reflektör yangın tüpü hepsi mevcut yani aracı men kılcak hiçbişi yok ona asabım bozuk yapcakta bişi ama hani çekerim cam filmini koyarım egzosumu basarım aracı bağlar derim yaptım şans yakaladı çekti derim ertesi gün paşa pşaş gider aracımı alırım cezamı ödeyip ama bölesi koyuyor adama ya dün kırmızı bir honda vardı 1,4 ies ona benden çok acıdım araç orj. ama bu kromaj kaplı egsozt kafası varya orj. ona tutulmuşlar orj o abi diye diye aracına sadece baka kaldı ..
    aynen zaten adama koyan tarafıda bu o yüzden uygulama gördünmü yolunu değiştircen bu memlekette 1litre fazla yak arkalarından dolan
    Dr. Ecu

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz bu ülkede Subaru'ya orj. kanattan ceza yazan ,hatta bağlayan polis memurları gördük Kesin bütçe de felan açık vardır =)
    ride or die

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bende bedavaya bağlatmıstım adama 30dk anlattım durumu anladı ve dediki serkan kardeş senle polis vatandas iliskisini geç abi kardes gibi konusayım sen haklısın ama artık yapıcak bişey yok seni parka çektik kamera sistemi var çıkarsan bana sorusturma gelir yazılan cezaya katlanacaksın dedim vay a.q. be işe bak haklıyım ve içerdeyim...ve aynen banada çok koymuştu ..
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende para var o gariban kamyoncuda ne var ? hiç birşey!! kendin yazmışsın lastik vs vs adamda para yokki olsa alırmı orası ayrı bir muamma

Bütçe açıgını pardon evdeki tanga açıklarını kapatacak o abim benim,, senden ondan şundan bundan akşama alır nevaleyi eve gider hanımına süpriz yapar geniş düşünürsen bizim paramız hayra vesile oluyor
    arkadaşlar ciddi anlamda bilgisiz cahil polislerimiz var.neyin ne olduğunu bilmeyen 19 yaşında kardeşim mezun olmuş polis yapıp 1850 maaş vermişler.demişler buranın kralı sensin ne beklenebilirki...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani bu durum şuna benziyor her türlü .bneliği yapcan sonra çirkefe yatcan polistenmi kaçtın dicen benden rüşvet istedi vermeyince bağlarım ıvır zıvıır dedi korktum dicen psikolojim bozuldu şikayetciyim dicen bak ozman nasıl muamele yapıyorlar mazlum duruma düşersin.. haklı olursun ş
    imdi bazı kesimler böle yapıyorlar dediğiniz gibi polisi taşla devlet malına zarar ver hak aramak için yaptık biz ayrım yapmayın de başbakan çıksın prostesto böle olmaz yapmayın desin olsun bitsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya cidden canım sıkılıyor burdaki herkesin amacı belli cidden kötü olarak yapılan hiç birşey vatandaşı zor durumda burakcak bişimi yapıyoruz burda 7-70 insan var hepsinin amacı aynı modifiye nasıl müzik tarzı varzı insanın buda birtaz bazısı klasik sever bazısı orj. biner ama bişileri sever bizde modifiye edilmiş şeleri seviyoruz bugun inslar ekran kartını pc sini bile modifiye diyor ama amaç aynı bişiler yapmak bugun benim aracın senşin aracın çoğundan temiz niye çünkü seviyoruz fakir ama gurulu gibi yani elbise yamalı olsa bile temiz ve ütülü... yani benim aracım eski ama ben seviyourm boyası kötü durumda ama hergün yıkar içini temizler torpidosunu süte boğar koltularını süpürgeyle çeker haftda vbir pasta cila atarım.. hangimizin farı sinyali stopu kırık veya çalışmıyoraz geziyoruz hşiç birimiz niye çünkü hepsini ya yeni alıyoruaz ya modifiye edilmişini alıyoruz.. biz elimizden geleni yapıyoruz durumu iyi olan motorunuda modifiye ediyor swapta yapıyor vs. ama gündüz vakti olmadık yerde hunharca kullanan biri varmı aramızda yok gecenin bir saati herkes yatağında yollar boşken 3-5 denem için yollara çıkıyoruz benzindi uykusuzluğu falam üstüne osaate bir sürü sigara içiyouraz kendimizden veriyoruz ama bşir heyecan peşinde bir merakla.. bunları bile çok görüyorlar yazık bir piste bile sahip çıkamayan bir devlet insanların kendi hükmene bile bırakmıyor bugun toplanıp onca parayla pist yapalım desen birsürü engel çıkar karşımıza bu devrim arabaları vardı film orda bir söz sölediler o hep aklımda '' BEN BU DEVLETİM MÜHENDİSİYİM YAPTIĞIM ONCA EMEK VE BAŞARILI PROJE VAR AMA TÜRKİYEDE HİÇ BİR EMEK VE BAŞARI CEZASIZ KALMAZ''

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benide egzoz ucundan bağlamışlardı başladılar gene :@

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerde oldu bu olay bende remusun hayvanat gibi 2 eksozunu taktırdım bide birazdan bostancı polis karakoluna gideceğim birazcık tırstım

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önde şiştede ortada olması lazımmış şimdi kardeşimle dükkanda onu konuşuyorduk öle bişiler zırvalamışlar plakayı alttan söküp tamponun orta yerine vidalıcaz 45 +15+60 ödicez napcaz ...alcaz vercez ekonomiye can vericaz
    plaka ön tarafta görünür bir yerde olmalıdır.
    sağ sol orta farketmez.

Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide benım aracımı ahtopot cekıcı bıle alamıyor onar nasıl bındırcek komple kırarkmı benım malıma zarar vermeye hakkımı var şimdii bunların ?

gercı iş oraya gelmez sana telefon acarım ayarlarsın ahuahauha
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orası ayrı. diğer konuya gelirsek malına zarar vermeye girmiyo o bindirirken param parça olsun tamponların umrunda olmaz çünkü orj değil o parçalar hakkını paşa paşa savunur
    polisin araca zarar verme yetkisi yoktur.
    örneğin cam filminden sizi durdurdu cam filmini ÇİZEMEZ. gerekli işlemleri yapar (muayeneye sevk, ceza vs. ne gerekiyorsa) o kadar.
    çekici konusunda da aynı şekilde orjinal olmasa bile o tamponlar senin malın olduğu için zarar veremezler.hatta çekilen otoparkta bile başına iş gelirse yapılabilecek bazı işlemler vardı şimdi tam hatırlamıyorum. araştırabilirsiniz.
    hakkını paşa paşa savunamaz
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla caza yazın derlerse fabrikadan yeni çıkmış araca bile ceza yazarlar mesela hangimizin aracında ceset torbası var
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plaka ön tarafta görünür bir yerde olmalıdır.
    sağ sol orta farketmez.

polisin araca zarar verme yetkisi yoktur.
    örneğin cam filminden sizi durdurdu cam filmini ÇİZEMEZ. gerekli işlemleri yapar (muayeneye sevk, ceza vs. ne gerekiyorsa) o kadar.
    çekici konusunda da aynı şekilde orjinal olmasa bile o tamponlar senin malın olduğu için zarar veremezler.hatta çekilen otoparkta bile başına iş gelirse yapılabilecek bazı işlemler vardı şimdi tam hatırlamıyorum. araştırabilirsiniz.
    hakkını paşa paşa savunamaz
    berk adam alır eline balyozla tamponları parçalar demdeim zaten. çekiciye bindirirken kırmasından bahsediyoruz. yanı banane der anladın
    Dr. Ecu

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şerefsizler ya zaten daşşaklı birine güçleri yetmez ki anca bizlere konuşurlar.Zaten millet bi kıçıkırık asgari ücretle geçinmeye çalışıyo bide bi dünya masraf açıyolar.Orroo.....bu çocukları yaaaa.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berk adam alır eline balyozla tamponları parçalar demdeim zaten. çekiciye bindirirken kırmasından bahsediyoruz. yanı banane der anladın
    diyemiyor işte
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS subaylari bunlardan daha iyidir, iyiki orda yasamiyorum, hepinize kolay gelsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)