Geçmiş olsun , üzücü bir durum .
Geçmiş olsun Üzüldüm cidden.
Şayet siteleri takip ediolarsa gelsinler bizim eve de göreyim 2 tane alman kurdu beklior onları :@
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Uzaktan tabancayla uyusturucu atmak cok zor olmasa gerek![]()
Benimde kopeklerim var elimden geldigince hepsini egitiyorum,kizim 3 yasinda disi bi boxer aklina gelebilicek herseyi bilir,oglum efe 1yil,4aylik,bir diger kizim 3yasinda ve oglu 3.5-4aylik hepside akillilar..
3yasindaki kizim ve 1.5yasindaki oglum dukkandayken 2 defa basimizndan hirsizlik olayi gecti ...oyuzden o kadarda guvenme kopeklerine..yapabilcekleri pek birsey yok cunku..onlara zarar vermediklerine sukrediyrum ben sahsen..
- K -
________
Dr.Ecu
Çok geçmiş olsun üzücü bi olayAllah'a şükür çalamamışlar şerefsizler.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
gecmis olsun evren . bu tip olaylar icin aslinda arac ici gizli kamera sistemleri var , fiyat olarak bilgim yok ama aracin icini ve on arka olmak uzere kayit eden bir sistem , harddisk bagajda gizleniyor ve surekli kayit yapiyor. hic degilse suclulari teshis etmekte cok yararli oluyo .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Dünyanın parasıdır o sistem yahu
Ha burayı takip eden çakallar varsa bundan sonra onu da çalarlar![]()
450 liraya 1.5 sene önce benimde aynı olay başıma gelince taktırmayı düşünmüştüm o kameralı alarmlardan. Yanlız aracın sadece tek bir yerine tek bir kamera takılabiliyordu benim baktığım modelde. Doğru açıya takılması ve o açıdan hırsızın fotoğrafını çekebilmesi lazım. Ayrıca 5Km mesafeden titreşimli ve sesli kumandasıda vardı. Hangi kapı yada camın zorlanıp açıldığını gösteren türden. Canlı canlıda nasıl çalıştığına şahit oldum. Gerçekten parasını hak ediyor. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun nasıl sinir bozucu bişey olduğunu çok iyi bilirim.
Türkiye'de teşhis etmek hiç bir işe yaramıyor maalesef...
Bagajımdan bassım çalınırken alarm senine uyanıp cama çıktığımda hırsızı,arabasını plakasını görüp tüm bilgileri polise vermeme rağmen bulamadılar...Plakası markası modeli belli bir arabayı bulmak çok zor olmasa gerek...
geçmiş olsun evren
montajı kıme yaptırmıştın ? nasıl okadar sağlam yapmışkı sökememiş
iyiki ekranını flan kırmamış sokemeyınce şerefsiz
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
darbeye karşı koruma filmi yaptırmak farz oldu artık. Çok geçmiş olsun dostum...
O da aklıma geldi de bu seferde kapıyı direkten kırıp daha fazla masraf açıyorlar. Haybeye kapın değişiyor :S
Gecmis olsun.
Tanzer halleder maslakta ton farkı olmadan camları, avrupa yakasındaysan...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gecmıs olsun
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)