90 ı geçmiyorum konya-eskşhr-samsun yolunda problem olmuyor :S
90 ı geçmiyorum konya-eskşhr-samsun yolunda problem olmuyor :S
Bu tür trafik işlerinde görevli polis memurundan amirine müdürüne kadar kim varsa Allah topunun belasını versin...her hafta abartmıyorum her hafta bir ceza geliyor eve ayrıca yatırdığım cezaları birde adrese postalıyorlar.makbuzu kaybetsen yatırdım diye atsan otur bidaha öde...yok telefonla konuşmuşum yok arabadan bişey atmışım park cezaları bilmemne ne bulsa yazıyorlar...yazıklar olsun ya cari açık böyle trafik cezalarıylamı kapanacak ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum![]()
eskişehir yolu kameralardan inadına 50 ile geçiyorum da içimde bir korku oluyo arkadan belediye otobüsü çarpacak diye sonra başkent üniye doğru ortalama 150![]()
nefret ediyorum yaa iyice igrençleştirdiler ulan istanbulda kaza olmuş yolda yavaşladım polis geç diye bağırdı burda trafik tıkamak için herşeyi yapıyolar her yerde çevirme rezillik diz boyu bi de istanbul yolu gibi yerde solu tıkayan öküzler gün boyu alayına kayıyorum arkalarından korna ani fren geçince parmak selamıanlamıyolar adamlar gitmiyo yaa korna küfür gitmiyo sinir sahibi oluyorum her akşam
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)