helal olsun adama ama hukumet gibi kadin derler ya adamda oyle iste... yapiyor ediyor batiriyor ama hala cok kazaniyor![]()
sevilirsen s...lirsin s..kersen sevilirsin demişler![]()
ogleden sonra bende sasmaza gelicem herhalde sef kadir abimizle bi isimiz vardi izin alabilirsem is yerinden.
otomotiv sektörü böyle her konuda parça olsun malzeme işçilik olsun bazen garip durumlar yapıyorlar senin istediğin şeyi sanki onlar yarattı gibi davranıyorlar valla geçen başıma geldi hemde olmadık yerde SVS ye gittim bostancıya içeri girdim ufak tefek bişiler bakcam sadece baktım 15 dak. içerde dışarda gezdim tam işaret etcem seslencem sanki biz oraya bişi almaya gelmemişiz gibi en sonunda sorumu sordum hee cocuklar bi baksın oldu cocuklar da biz bilmeyiz bekle değince çıkıp gittimsonra şunu öğrendim otomotiv sektöründe herhangi bir yerde güzel bir karşılama beklemicen tanıdığın varsa gidicen alıcan yada yaptırcan çünkü bu işleri onlardan başka kimse yapamıyor muhtacız
![]()
low is low
bugün gittim cam cı ya. adamlar camı getirdi oopps bi baktık cam yanlış!!!
adam daha arabamın modelini bilmiyor acayip sinirlendim telefonda bi CRV nn cam yanlış diyor. bu adam patron olacak bide. bastım fırçayı siz nası iş yapıyorsunuz vs.. adam benle böle konusamazsın dedi. konusurum abi dedm adam gibi iş yapacaksınız 1 hafta daha sizin yüzünüzden cam bekleyecem dedm. adam belgelerimi verdi resmen kovdu beni.
böle bi terbiyesizlik görmedim.
adam bana benm adamım senin camını terminalde 2 saat bekledi beklemek zorunda değildi dedi. abi o zaman yapmayın bu işi bana deseydin kardeş biz bulamayız boşuna ugrasmasaydınz dedm. bütün elemanlarının içinde rezil oldu.
yine kaldık servise servisde yarın değişecek kasko halledicek off acayip sıkıldım resmen sogudum araçtan bıktım yahu
aa olurmu sen haksızsınadamlar nediyorsa o
onlardan daha mı iyi bilcen crv diyorsa senin bildigin araban crv dir
zaten adamları uğraştırıyon onlar senin camı getirip bulmak zorundamı aaa kriz mriz hak getire bizim otomotiv sektörüne müşteri veli nimet kaltı artık yokm öle yanlış manlış adam getirdi camı
işte bide fırçamı atcan yada yanlış yaptığını yüzünemi sölicen töbe haşa adamı yaka paça dışarı atarlar bneler... servis en iyisi geçiriyor meçiriyor ama en azından işi bileni yapıyor
geçm
iş olsun hallolur inş. en kısa zamanda
low is low
kım kırdıysa gıt parasını al
www.honda-tech.com
gecen sene mah. şarhoş bir sürücü yolu kapamış olay yapmış polis geldi adam arabadan inmiyor araba beyaz seat leon adam dedi inerim ama polsiler açılsın sonra geri geri kaçmaya başladı yol düzlük olunca bastı kactı adam polis elinde telsiz bağrıyor kaçtı şerefsiz beyaz polo beyaz polo diye araca koştular
abartısız gülme krizlerine girdik odiil adam kaçtığı sokaktan geri çıktı aynı yere
![]()
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)