f1 vizesınde çalısma izni master yada college okursan alabılırısn 1 yıl green cartta öle her gelene vermıolar burda çekilişle cıkanlardan bahedıyım abd de sana sponsor olcak bı fırma bır aıle bulamassan o green cart yalan oldu demktır en temız yolu evlılık fake make evlılık....olmadımı al örencı vızesı f1 dil kursu için basvur bı şirkete burdan ayarlıyorlar evraklarını banka hesabında en az 10bın$ olsun bankadakı memeura söle böle böle görüsn parayı işlesin cuzdana sonra gerı versın ben öyle yapmıstım sorun cıkarmadı bankadakı saolsun...ev araba tapuların olsun dosyanda konsolos takı zencı hatun benım hesap bılıgılerıne 3 4 kere baktı kapadı baktı kapadı sonra ok dedı ama calısamassın sadece okul için dıe konstu ok dedım sorun dııl para yalandan tabi...neyse verdı 5 yıllık vızemı cıktım gıttım orda 19 ay kaldım okula gıtmedım çalısıyordum ayda 2000$ cıvarı gelırm vardı eve gece 3 4 gelıyordum sabah okul a üşenıyordum okulda parasını alıyordu ses cıkarmıyordu 8 aya yakın okula uğramadım ı20 yanı ogrencı belgemı ıptal etmısler haberım oldu gıttım yenısını cıkardılar okuldan sorun yok dendı ok dedım tam gaz devam çalısmaya neyse 2 ay sonra bı sabah saat 5, 2 tane immigratıon görevlısı boyunlarında rozetler ellerınde benım 17 ay once havaalanında verdıgım parmak ızlerım yukardan benden habersız cekılmıs resımlerımvs... koca bı dosya ıle geldıler sen kaçak durumdasın dedıler nasıl olur vs... okul da ı20 ın ıptal olms sonra kayıttan dusmussun benım o gecen 2 ay sursınde mexıco yada herhangı bır sınırdan cıkıs gırıs yapmam gerekıyorumus bundan ne benım ne okulun haberı vardı sonuc:31 gun hapıs yattım kefalet ile cıktım ve 2 ay sonra tr ye döndum mecburen su an fake evlılık kovalıyorum oldu gbi istedıkten sonra yapamıcagın ıs yok ama bukadar seyı yazdım sana kolay dıııl oralar ne kadar tanıdıgında olsa en ufak yanlısn pahalıya mal olabılır tr gbı dııl sıstem ayrıca h1 almadan sana çalısma ıznı vermıcekler kaçak calsısıcaksın ve bu hep rısk yanı para biriktirip gelırm düşüncenı bıhada gözden gecır en ucuz ev kırası 2000$ odalarda 500$ yemen içmen vs... sen hesapla ben ayda 2000 en az kazanıyordum 500 kıra verıdoum 4 kısı kalıyorduk bır evde 2 yıla yakın kaldım 100$ ile döndumbide turklerden uzak dur küpe yap bunu... ama gitmek istiyorsan git sakın erteleme sonra pişman olmaktansa denedım oldu işte yada denedım olmadı dersin dunyanın sonu diil yap kardesım istedğini sakın erteleme gidicem de yeter gidersin bi şekilde