arkadaşlar sagolun bı dedıklerınızı uygulayacagım
sonucları buraya yazarım...
Yaw bu arada su reklamda cıkan yok mu Camasırlar ıcın KOSLA OXI ACTION onu surmus ıste o kokuyor kutusunuda gosterdı
arkadaşlar sagolun bı dedıklerınızı uygulayacagım
sonucları buraya yazarım...
Yaw bu arada su reklamda cıkan yok mu Camasırlar ıcın KOSLA OXI ACTION onu surmus ıste o kokuyor kutusunuda gosterdı
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
oxi action döşemelerdekı lekelerı super alıyordu
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Kıvanç işin yoksa gel yanıma veriyim sana malzeme sil yada benim garajda yapalım uygulamayı 3m detaylı temızlıkle sılerız ılk gunku halıne doner. Şimdi Tandogana gidecem yarım saate gecerım eve 0505 554 19 19
Her köpüklü yıkamanın içinde kostik oldugunu nasıl tespit ettiniz :? PAsta cila işlemi hakkkıyla yapılamdıgı takdırde aracı sadece suyla dahi yıkadıgınızda eski haline gelecegi kesin cilayı alma ile kopuklu yıkamanın nasıl bır alakası var ? Yeşil temizlik sungerine gelince öyle bir işlem torpidoya uygulanması mümkün olmayan bir iş.Lütfen aracınıza kulaktan dolma bilgiler ile uygulama yapmayınız nasılki her ilacı içmiyorsanız her kımyasalıda aracınıza tatbik etmeyiniz geç olmadan.
arkadasa katılıyorum benımde dukkanım var arabam sıyah oldugu ıcın pastası cılası yerınde olsa bıle kopukle haftada hıc yoksa 3-4 kere yıkarım hıc bır zararını gormedım markadan markaya fark eder her ılac aynı degıldır..mısal 30kgsı 60 tl ye de ılac var 30 kg ye 200 e de vargıdıp neydı belırsız ılac alan fırmalarda olur o dedıklerınız.
bu olay herkesin başına gelmiştir heralde![]()
arkadaşlar bugun göğüsü Hacı Şakir sabun aldım onu köpürttüm herhalde 2 saat boyunca yıkadım temizledim.
Şimdilik çıktı gibi gözüküyor ellerim camı silmekten koptu walla
Herhalde sorunu Hacı Şakir çözdü gibi haberiniz olsun
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)