Böyle bir araca böyle bir iç mekan![]()
bence süper bi araç mazda denge konusunda çok başarılı bi firma 4 çeker keyifli bişeye benziyo tipi diğerlerine göre daha başarılı
ECUTECH İstanbul
aynen arac önden ceker..ama bnm bildiim cok basarılı bi elktrnk dif killiti var.. buda büyük artı demek..aynen özgür cok keyifli bi aile performans aracı..takip edelim bu konuyu rc lerden sonra neden olmasın
![]()
yol tutuşta ortalama üstünde bir araç yorumlara ve videolara göre. fwd'de bence sınırdır zaten 250hp ve civarları, daha fazlası mantıklı gelmiyor bana. düzlük performansından bahsetmiyorum tabi buarada.
FWD konusunda Focus RS ve R26R ın eline su dökemez ama kim istemez ki ailecek kullanacağı bir drag aracı
Zaten TR de topu topu 5-10 adet satılır sonra da bir daha getirmezler..![]()
Mazda cok güzel otomobiller yapıyor, tasarımlar süper de iste TR pazarını cok kaybetti, 90lı yıllardaki gibi olsa peynir ekmek gibi satardı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bilinçsiz kullanıcılarla alakalı be yavuz, mazda alma sorunlu yada servisi anlamıyor hatta rx8 için ustası yok trde motor 10k da bitiyor ozaman napacaksın diyenler çok duydum. hiç araştırmadım ama öyle kronik sorunlara sahip araçlar üretmiyor bildiğim kadarıyla, sağlam uzakdoğu arabası işte, hatta toyota ile kıyaslasam mesela daha bi ruha sahip marka bence türkiye pazarında en azından.
şekli bence çok kötü![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Ben diyene kadar zaten bi baktımki yorumlarda her 2 mesajdan 1'i subaru kopyası diye olmuş.Hakkatende öyle ama.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)