Bu haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Sonucu Sizce Ne olur Galatasaray 9 Yıllık Hasreti bitirebilecek mi ? Fenerbahçe 10.yıla sürdürecek mi yenlmezliğini......
Not:Fanatikleşmeden![]()
Fenerbahçe Kazanır
Galatasaray Kazanır
Berabere biter
Bu haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Sonucu Sizce Ne olur Galatasaray 9 Yıllık Hasreti bitirebilecek mi ? Fenerbahçe 10.yıla sürdürecek mi yenlmezliğini......
Not:Fanatikleşmeden![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Mümkün mü
Yassah Gardeşim...
İyi olan kazansınKoyu bir Galatasaraylı olarak gönlüm GS'den yana bu fb nin gidişine bi dur demesi lazım
![]()
Fb kazanacak
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Gerçekler üzücü olsada gönlüm galatasaraydan yan bu sene yeneriz (inş.)
Yalnız şu ana kadar hiç berabere biter diyen yok ölümüne heyecanlı bi maç olacak offff o atmosfere gitmek vardı beya![]()
Kadıköyde fenerbahçe'nin kazanma olasılığı bize göre daha yüksek çünkü çok ciddi bir atmosfer olucak orda. Kadro olarak kendimizi daha üstün görüyorumKadıköyde kaybetsek bile 2.devre rövanşı rahat geçeceğimizi düşünüyorum.
![]()
fener kazansın amafenerbahçe gön. derneği müşterim adamlara fatuıra kestim eğer maçı alırsak paranı öderim yoksa diğer aya kalır dedi
gayet ciddi olarak
![]()
low is low
ne kadar iyi olsakda adamların formaları yetiyor bizi kadıköyde yenmeyebu sene biraz daha umutluyum geçtiğimiz senelere oranla
hadi hayırlısı..
Yılmaz ÖzdilBol gollü Galatasaray: : Daum korkuyor. Nerden çıkardın dersen, Galatasaray maçı yüzünden Gaziantep maçını gözden çıkardığını düşünüyorum. Üç sarı kartı olan Alex’i götürmedi Antep’e. Bir sarı görseydi Galatasaray maçında olmayacaktı. Bence Alex sakat makat değil. Galatasaray’daki koltuğu sağlam olan Rijkaard’ın bu korkunun üzerine saldıracağını düşünüyorum. Derbide skor söylenemez ama maksat iddia olsun, bol gollü 2-3 veya 2-4 Galatasaray.”
yılmaz abi olaya böyle yaklaşmış
Erman Toroğlu: Kırmızı fazla olur“Galatasaray çok atıyor, çok yiyor... Fener o kadar atamıyor, ama o kadar da yemiyor. Fenerbahçe’nin dezavantajı kendi sahasında oynaması. Seyircinin desteği ile fazla giderlerse işte o zaman yanarlar. Çünkü bu maç eğer yerinde kullanılırsa ve cesaretli bir hakem olursa kesinlikle kırmızının fazla olacağı bir mücadele gibi gözüküyor.”
erman hocada böyle demiş..
bence Galatasaray oraya hep napıcaz mahvolduk bari berabere kalabilsek mantığıyla çıkıyo.. stadtaki atmosferin ezici bir üstünlüğü oluyo ama Galatasaray bu mantaliteden kurtulabilirse birgün Fenerbahçeyi Kadıköy'de yenebilir belki.. umarım artık o gün gelmiştir![]()
alex oynarsa gs çok gol yer ama çokta atar gollü beraberlik we üste oynuyorum kendi oynumu![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)