ben RTMsini kullanıyorum.64-bit gayet mutlu ve mesudum![]()
7'ye geçmeden önce basbas bağırıldı beta sürümo yayınlandığında donanımlarınızın sitelerinden güncel 7 driverlarınızı kontrol edin ona göre geçin diye..
Ayrıca daha çok yani packler ve güncellemeler gelip bu tür sorunlar bitecektir sadece zaman..
vistayı bazı aldığımda 7'nin tek sorunu pil ömrü olsun (güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum) başımın üstüne diyorum..
Nitekim donanımsal açıdan driver kaynaklı bir problem geliştiriciler yeni versiyon yayınladıkça kesinlikle düzelecektir..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şimdilik xp forever diyorum, biraz yayılsın driverlar programlar update olsun sonra kurulur, bakılır.
Lisanslar Türkiyede insani fiyatlara düşene kadar LİSANSA HAYIR !
nezaman ki adam gibi fiyatlara satarlar ozaman alırım lisansıyla ...
vista ultimate x64 kullanıyorum memnunum ...
7 ye yeni sistemimle geçmeyi planlıyorum şimdilik kafi ...
ama lisanslı paketlerin fiyatını düşürmedikleri sürece 7 de lisans olmadan kullanılıcak bukadar basit ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Vista kullananlar veya XP kullananlar uyumluluk programıyla birlikte kafalarındaki neredeyse tüm soru işaretlerini ortadan kaldırarak upgrade yada sıfırdan kurulum yoluyla işletim sistemlerini Windows 7'ye rahatlıkla yükseltebilirler..
Şiddetle tavsiye ediyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)