stilo 1.6 103hp.ama 0.dan 100km.10saniye astra 115hp.11.1 saniye 105 hp olanı ise 12.2 neredeyese 13.ctd.olan ile aynı 13.2saniye
ama dizelde turbo sistem oldugundan 8 9saniye gibi his vermekte.
stilo 1.6 103hp.ama 0.dan 100km.10saniye astra 115hp.11.1 saniye 105 hp olanı ise 12.2 neredeyese 13.ctd.olan ile aynı 13.2saniye
ama dizelde turbo sistem oldugundan 8 9saniye gibi his vermekte.
Yakıt sürüşe göre değişir. Kıstas değildir. Fabrika verilerinin bile altına düşülebiliyor sürüşe bağlı olarak. İçi boş konusuna gelince en azından plastik kalitesini vasat diye nitelendiremeyiz uzakdoğu araçlarındaki gibiÖzellikle Honda-Opel demiyorum genelde öyle anlaşıldığı için özellikle belirtiyorum, ama yorum yaparken kendi otomobilinle kıyasladın diye söylüyorum. Bindiğin araçtan içi daha iyidir emin ol... Sen bindiğin araçtan basit bi plastik aksam belirli belirsiz işçilik hataları bekliyorsan ona bişey demem...
ben genel olarak karşılaştırdım
ayrıca sadece yakıtı civic le karsılaştırdım
suan civic sport a biniyorum ondan iyi olabilir hadi iyi olsun diyelim ama ondan iyi gideceğine asla inanmam zaten aracımı satıyorum
sonuç olarak gtc bindiğim arabadan iyidir
not = 09 civic e binmiyorum sattım onu ki yeni civic le astra kıyaslanamaz bile arada dağlar var
Opel GTC Alman Fakiri filan bir çok motor seçeneği olması bana göre en büyük avantajı.1.6 105hp'den 2.0 240hp'ye kadar..Maddi gücün,beklentin neye göreyse onu alırsın..Ağır ağır takılırım dersen 1.6 atmosferik alırsın..Ekonomik performans istersen 1.6 turbo alırsın..200+hp dersen 2.0 alırsın yanii..Beklentilerine göre seçim yapman lazım.Bence tasarımı çok şık,donanımı oldukça fazla ve konforlu bir araba.Ayrıca fiyatlarıda olması gerektiği gibi.
OPEL iyidir..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bende daha iyi gittiğini iddia etmedim zaten. Her araca hak ettiği kadar değer veririm ben fanatiklikle alakalı değil yazdığım şeyler... Motor seçenekleri çok alternatif çok 1.6sı gitmez sağdan sağdan gidiceksen güzel araç. Dediğim gibi yakıtta değişir sürüşe göre 40 litre mazotla 1200km yapıyorum fabrika verilerininde altında. Şimdi bu benim sürüşümdenmi yoksa opel çok az yakıyo ondanmı? Yeni civic'le astra karşılaştırılmaz. Acımasızlık olurYeni civic'le Yeni astra karşılaştırıldığı zaman karşılaştırma doğru olur.
Dip not: Hem genel olarak karşılaştırıp hemde sadece yakıtı nası karşılaştırdın onu anlamadım açıklarsan sevinirim.
fiyatına göre iyi donanımı ve tatminkar performansı vardır.. dizayn dersen kişisel olay ben beğeniyorum başkası beğenmeyebilir.. mantıklı bir araç bence..
bu arada alman fakiri falan filan pek hoş bi yorum olmamış..
Easytronic almayında.
Bir de arkadaşımda 4 kapı hatchback 1.6 easy var 7.8 yakıyor şehir içi.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
acar bende gelim milanahahah alman fakiri bi arabam var markasi op-el alman fakiri ya ayri yazdim birlestiremiyorum huauhauh hic gulceem yoktu yaa ahhaahahahahahhah
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)