çarşamba akşamı ordayızz
Printable View
çarşamba akşamı ordayızz
Arkadaşlar içimizde askerliğini yapan bir çok arkadaşımız var hepimiz davullarla zurnalarla yollandık bizler geri döndük ama albayrakla üzeri örtülü ŞEHİT olarak dönen arkadaşlarımızı kardeşlerimizi unutmayalım.Doğulusu batılısı yok bu vatan için albayrakla geri dönen şehitlerimiz için borcumuzu ödemenin zamanı.........
carsamba ordayız.
arkadaşlar karşıyaka olarak bir noktada buluşup foruma beraber hareket edelim.
orda olucaz.. berk ayarlarız bişiler gideriz
biz kendi aramızda haberleşiriz de tanımadığımz veya yeni katılan (bizde numarası olmayan) arkadaşlar gelmek isterse kolaylık olur. Zaten otobandan gideriz büyük ihtimal mesela Carrefour'un önündeki cepte bekleriz belli bir saate kadar sonra hareket ederiz konvoy şeklinde..
kesinlikle orada olacağım...
Gençler birde saat belirliyelim. Yani kşam saati olacak ancak kaç gibi olsa herkese daha uygun olur aceba?
28 ekim Çarşamba akşamı saat 20:30' da Forum Bornova IKEA arkasında Türk bayraklarımızı alıp toplanıyoruz arkadaşlar ;)
Güzergah:
Forum Bornova' dan; Bornova merkez - Özkanlar Migros - Manavkuyu - Alsancak gündoğdu meydanı - cumhuriyet meydanı - konak - varyant üçyol kavşağından geriye eşrefpaşa ikiçeşmelikden aşağı - basmane kavşağından alsancak tren garına oradan Karşıyaka yolunca çıkıcaz, KSK de çarşı girişi ardından sahilden devam edip Soyak evlerinin yakınında ki KSK SPOR SALONU otoparkında tekrar toplanıp finish yapıyoruz arkadaşlar...
Karışıklık olmaması açısından güzergaha uyalım lütfen. Daha önceki yaptığımız konvoyda bu sistemle hareket ettik hiç bir sorun yaşamadık.
Herkesi bekliyoruz...
o zaman KSK grubu saat 20:00 da Carrefour'un önündeki cepte toplanalım.
Umarım yeterli katılım saglanır . Kayıtsız kalınmaması gereken bir durum ;)
dün yürüyüşün başlangıcını gördüm ve canım acaip sıkıldı, bikaç tanesini sopalık yapmak istedim,barışın yolu imralıdan geçer tarzı iğrenç pankartlar vardı sıkıntımı tahmin edemezsiniz.. çevreme bakındım benim gibi bakanlar varsa dağıtalım yürüyüşü diye kimseyi göremedim. ama neyseki senin şu yazdığınla içime su serpildi :) haberin görüntüleri varsa paylaşabilir mi biri? keşke grubu dağıtanların içinde olsaydım.. :(
çarşamba akşam için işim vardı ama işimi ekerim gerekirse kovulma pahasına.. nasılsa aralık ayında askerim...
çarşamba görüşmek üzere diyelim,konvoya alsancaktan katılabilirim...
çarşamba akşamı bende ordayım
http://www.facebook.com/home.php?ref...8625503&ref=nf
facebook etkinlik sayfası
ordayız...
Umarım bu toplanma amacından sapmaz, aptal saptal gazlıcak varsa hiç gelmesin.
Karşıyaka'dan gelenceker nerede toplanıyor?