mavişehir carrefour'un önündeki cepte..saat 20:00da
Printable View
İzmirden de güzel haberler bekliyoruz arkadaşlar ...
Her ilimiz çok güzel şekilde organziasyonu gerçekleştiriyor haydi İzmir sıra sizde :)
Saat yeri ve günü acık olarak soylerseniz bende manisadan gelip sonuna kadar destek veririm...
hadı ızmır sıra sızde :)
Arkadaşlar gruplarının sorumluluklarını üstlenen grup başları lütfen biz önceden bir irtibata geçelim. Ogün çok kalabalık ve organize olmamız şart. Bu bizim sorumluluğumuz. Sonra birde bu işin haber kısmı var. Bunları konuşmamız gerek
Tarkan: 0555 3985192
Facetende ordan burdan durmadan davetler geliyor.Hadi bakalım İzmirliler olarak sıra bizde
istanbuldan sonra izmirde geliyor bomba gibi etki yaratacağımıza eminim:eek::eek::eek:
Rica ediyorum haftasonu olsun hafta içi çoğumuz çalışıyor.Kadifekalede şehitlik var oraya ziyarete gidelim bizde.Karşıyaka-Güzelyalı-Bornova vs herkez konvoyunu yapsın ortak bir noktada konvoyları birleştirip kadifekaleye çıkalım.Hatta öyle bir konvoy olsun ki görende katılsın Türk Bayrakları ile tek yürek olalım.
Evet çalıştığımız için hafta sonu olursa daha çok kişi gelebiliriz. Bence haftya sonu olsun.
28 ekimde diğer avrupadan gelecek gruba yönelik düşünülmüş bir tarihti. Gerçe oda ertelendi. Çoğunluğun haberi oldu artık bu kdar keskin bir dönüş ii olurmu bilmem.
tarih bu saatten sonra değişmez...
izmire en güzeli yakışır
beyler yapmayın bende çalışıyorum hepimiz çalışıyoruz..
ama buluşulcak saat erken vede buluşmanın biteceği saat de makul. iş çıkışı atlayın arabanıza gelin, olmadı yolda yakalayın konvoyu güzergah belli ;) böyle bi olay için hiçbişey bahane edilmemeli bence
ayrıca pazar günü için narlıdere şehitlikte bi organizasyon olcak sanırım..
bide kadifekale şehitliği bu itlerin yuvasına yakın galiba,o kadar türk bayraklı araba oraya çıkarsa yolda bi arbede yaşanabilir :)
ben bi arkadaşıma haber verdim konvoyu,birtakım motosiklet forumlarına üye,oda üye olduğu forumlara yazacak,ordan da katılım olabilir arkadaşlar 50-60 motor kadar :)