can senin starex kısa şase mi uzun mu?
bi bayrak bakacam otelden ama kısa şase ise büyük gelebilir bayrak :)
Printable View
can senin starex kısa şase mi uzun mu?
bi bayrak bakacam otelden ama kısa şase ise büyük gelebilir bayrak :)
Bende en başında pazar olsun demiştim kalabalık olması açısından. Neyse artık.
haydi izmir konvoya saatler kaldı.
umarım iyi gecer ...
Arkadaşlar büyük gün geldi. İzmir'imin vatanseverlerini mutlaka akşam bekliyorum.
Bekliyoruz, inşallah iyi ses getirir İzmir. :)
bayragımla ordayım nasıpse
beyler hava patlıcak gıbı ıptal seklı fln yok deıl mı? bosuna gelmıs olmayalım;)
su an için ole bı durum yok erdem gel sen...
Hepimiz konvoydayız bu gece
Ben gıda çarşısından direkt oraya geçicem birazdan. Gelsin herkes
araba ve bayrak hazır saati bekliyorum.inş yağmur yağmaz:(
yok yagmıcak ... ;)
aldıgım haberlere göre izmirde 300 e yakın araba varmış şuanda konvoyda ,
kordona kadar kapanmış helal olsun :)
ohh maşallah yaa Grip mi oldum domuz girbimi oldum anlamadım hapsırıoz tıksırıoz :D yoksa bizde gelicektik kacırdık :)
Ben nası unuttum yaa:(:(:(
dükkanı kapatamadığımdan ve durcak birisini bulamadığımdan dolayı bende katılamadım umarım güzel şeyler yaşanıyordu..
konvoydan son haberleri vereyim henüz geldim eve ihtiyaç molası yüzünden:p kordon ve güzelyalı köprü trafiğini resmen kapattık.. 300+ araba vardı konvoyda ve gayet güzel ilerliyor konvoy. bornova alsancak karataş göztepe güzelyalı istikametine kadar heryerde sesimiz yeterince duyuruldu ve ksk ye kadarda duyurulacak..:icon_tup:
bu sarsıntıya katılamamak çok kötü bi his uyandırdı bende şimdi ya bide böyle anlatılınca iyice kötü oldu :(
ohh maşallah :)
helal izmir yıkın ortalığı
:icon_tup:Bravo İzmir'e
Helal İZMİR, size de bu yakısırdı ;)
ben bu kdr kalabalık beklemıyordum:D bı ara 300 araba dedım bı ara kararsız kaldım 400 mu dıe sonra 500 bıle olabılır dedım:D
helal olsun izmir.. tebrikler hepinize
Izmir abi, 300 de cikar 500'de :)
çok güzel bir akşam oldu sesimizi yeterince duyurduk.kordonda hazırlıklar sürüyor yarın için esas yarın tüm türkiye duyacak.:icon_tup:
resimde ekleyin ula özledim izmiri :)
kornaya basmaktan parmaklarım tutmuyor:D çok güzeldi çok kalabalıktı sesimizi duyurabilmişizdir umarım
helal olsun goruntuleri bekliyorz
Güzel geceydi, gelen ve emeği herkese teşekkürler.
Helal olsunn...Katılan herkesin eline yüregine sağlık....
katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler çok coşkulu bir gece yaşadık
fiüüvvvvvv...ne kalabalıktı yahu....yorgunluktan canımız çıktı...ama değdi...izmir böyle bir konvoy daha önce gördümüydü acep :)))))))))
az kaldı gecenin faturasını bana kesiyordu emniyet mensupları...ama neyseki anlayışlı davranıp üzmediler bizi....gelen katılan katılmayıp balkonlarından alkışlayan bayrak sallayan...bizimle birlikte istiklal marşı okuyan izmirime teşekkürler....gavursun izmirrrrr...
Abıler sımdı gırdım Eve. Ben bole bı manzara Gormedım En kral takımın Sampıyonluk kutlaması bıle bu kadar kalabalık olamaz. Karsıyaka ekurısı olarak Bulustuk 50 araba dedım kskden 50 araba gelıosa . Merkezı dusunemıorum. kı ole oldu bır gırdık bulusma noktasına 50 arabanın ceyregını kapatamadıgı Otopark Sılme doluydu ( honda35 fotocekımlerınden bılıorum Doluluk oranını) COK COK COK rahat 250 + arac vardı. Cogu caddelerde caddeyı bıtırıp gerı donuyo olmamıza ragmen hala dıer serıtten araclar gelıodu.
bılenler ıcın soluyorum
En onde ben vardım Kordonda durduk. Indık araclardan Hemen konvoyun ortalarındakı arkadasımızı aradık Bızım durdugumuz yere Arabayla 10 dk uzaklıktakı yerde oldugunu ve Arkasının full oldugunu soledı . Hıc bır zaman bu kadar gururlandıgımı hatırlamıorum. Butun turıstler Alkısladı saygı durusunda duran bıle gordum .
Gece bıttıgınde Karsıyakada 50 arac ve yaklasık 100 kısıyle sonlandırdık geceyı Fotolar en yakın zamanda Gelır. BIZ BIRIZ BIR TEKIZ BIZ TURKIYE'YIZ kımse bızı bolemez...
Bu ulkeyı bolmek ısteyen . terorısterı cıceklerle karsılayan TUM O.OSPU COCUKLARINA kapak olsun...