helal olsun goçumm.. hepinizin ayağına yüreğine sağlık
Printable View
helal olsun goçumm.. hepinizin ayağına yüreğine sağlık
süper geceydi izmiri resmen salladık. Elim hala kornaya gidiyor gelen herkeze teşekkürler
Helal olsun İzmir !
böyle bir gece asla unutulmaz bence.kordon boyu gundogdu hatta sevince kadr uzanan trafigi kitledik :D.inanılmaz bi geceydi inanılmazzzzzzzzz
İzmir'e ve Türkiye'ye yeteri kadar sesimizi duyurduğumuzu düşünüyorum... Amirlerimiz bile duymuş gelmiş saolsunlar...
Katılan herkese teşekkür ederiz... Çok çok güzel bir konvoy oldu...
Bu vatanın sahipsiz olmadığını, sessiz kaldığımızı düşünenler en ufak hatalarında Türk halkını karşılarında bulacaklarını bir kez daha anladılar..
hepinizin eline sağlık
çok konvoy yaptık , çok konvoy gördüm ama böylesini görmedim!!
300 arabanın üstündeydi sayı bence, özellikle güzelyalı sahilde 3 şeridi birden kapladığımız halde konvoyun bi ucu güzelyalıda diğer ucu karataştaydı! arası yaklaşık 3 km lik mesafe bilmeyen arkadaşlar için
konvoy için gelenler haricinde yoldan geçip konvoya destek veren 4lülerini yakan korna çalan da çok insan oldu,insanlar evlerinden balkonlarından el salladılar bayrak salladılar,lambalarını yakıp söndürdüler. desteği arkamıza aldık. işallah bi gaste yada tv çekmiştir , ama tahminim çekmişti.
emniyette takipteydi,konvoyun son dağılmış bitmiş hali bile 50 arabadan fazlaydı, izmir emniyet müdür yardımcılarından gelen oldu şaşırdık bizde,teşekkür ettiler,bir dahaki sefere güzergahı bildirmemizi rica ettiler bi sıkıntı olmaması için,gece sonunda kendini bilmez 1-2 kişi çıkıp lastik yakmaya el freni çekip araba çevirmeye kalkınca tadımız kaçıyordu ama polisler sağolsun sadece taşkınlık yapan 2 kişiyle ilgilendi,özdin abiyi, berk007 yi sadece uyarıp bıraktı..
ben konvoya kordonda istiklal marşı okunurken katıldım, izmir böyle bişey görmedi eminim! kordon boyunu trafiğe kapatıp istiklal marşı okuduk, mükemmeldi..
sanırım mesajımız gerekli yerlere ulaşmıştır ;)
teşekkürler izmir..
Muhteşemdi.
Katılan destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler.
300+ araç vardı.
Gayet coşkulu ve tek yürek şeklinde konvoyu tamamladık.
Video ve fotoğrafları çeken arkadaşlar eklerler sanırım.
Helal olsun Izmir Healal olsun. !!!!
(berk azonce tv'ye ciktin elfrenini ceken senmissin kanka)
hstrr.. busted..
http://e.deviantart.net/emoticons/p/police.gif
Katılan herkesin eline ayağına sağlık, çok teşekkürler !!! çok yorulduk ama değdi. 300+ araba gerçekten inanılmaz bi rakamdı. Şerefsizlere karşıydı korna seslerimiz. İzmir dondu kaldı resmen, yollarda ki herkes kalabalık karşısında inanılmaz şaşkın ve sevinçliydi tepkiler süperdi.
Cumhuriyetin kalesi İzmir' in üzerine düşen görevi yaptığına inanıyorum. Konvoyun başını çekerken mümkün olduğunca dikkatli davranmaya çalıştık ve konvoyda ki arkadaşlarımızın da duyarlılığıyla bu organizasyonun sorunsuzca üstesinden gelebildik. Tepkimizi kararlı ve güzel bir şekilde ilettik! Tebrikler İzmir Tebrikler size !!!
dünkü manzara tam bir gurur tablosuydu dostlarımız halkımız insanlarımız hep birlikte bir bütündük ve verdiğimiz msjın anlaşıldığını düşünüyorum bu vatan hepimizin
10 numara bi konvoydu çok kalabalıktı ama eminim butun izimir sesimizi duydu gelen herkese çok tşk ederim.. kornanıza sağlık :)
Askeremi diye sorular olmasaydı daha hoş olacaktı =)
Çeşitli grupların tek amaç için birleştiği bu konvoyda, herkesi ama herkesi özellikle tebrik ediyorum. Bu kadar aracın bir ray gelip en ufak bir sorun yaşamaması, kaza meydana gelmemesi, vede taşkınlığa mehal vermemesi ayrıca güzel. Sanırım gece içerisinde yaklşık 20 tane farklı polise açıklama yapmak zorunda kaldım. Ama hangisine "vatan sevgisi için" desem hemen ok o halde sorun yok geçin diyorlardı. İzin alınamamış bu denli büyük bir organizasyon için, Emniyet Güçlerimizin bizlere verdiği desteğe ayrıca teşekkür ediyorum. Hatta gece sonuna doğru 3-4 ekip arabası, 5-6 sivil araç, ve hatta emniyet müdür yardımcısı aracıylada bizlere eşlik ettiler. Bu kadar gurur verici olay üzerine bizlerle fotoğraf dahi çektirdiler. Unutmayalımki arkadaşlar bizim müşterek bir sevdamız var oda "VATAN"
Katılan ve emegi geçen herkeze sonsuz teşekkürler ...Umarım sesimizi duyurmuşuzdur basındaki fotoları ve videoları merak ediyorum ...
Buradan gereksiz İzmir basınınada bir serzenişte bulunmak istiyorum. Sabahtan beri bu muhteşem konvoyu kim nasıl yorumladı kim nasıl haber yaptı diye araştıma yapıyorum. Evsiz köpeklere bile haber yapan gereksiz basın, bu konuya bile yer vermemiş. Ulan İzmir sallandı, siz necisiniz, habercimi?, gazetecimi? Haber yapılsın diye maiiller attım, faxlar çektim ilgilenen olmadı ama gelirler dedim. Nerdeeee... Siz gidin 30 kişilik DTP yürüyüşünü çekin aq. Bu ülke için yürüyenler sizin işinize gelmez....
Sabah ege tvde vardı son saniyelerine yetiştim başkada bi yerde görmedim...
bizim gazetemiz diye sahiplendiğim yeni asırda bile yok bizle ilgili iki kelam...yazıklarım olsun.....bir daha evime sokmıycam :(
abi yetişmemiş olabilir bence yarınki baskıda yazabilirler ama yerel televizyonlarda bugün yayınlanması gerekli tabi çektilerse...
umarım öyledir ulaş.....varoşta birbirine küfredenleri haber yapan yerel televizyonlarımız böylesine büyük haraketi görüntülemedilerse yazıklarım olsun....
ummadık bir misafir yüzünden katılamadım ama çok güzel bir konvoy olmuş tebrikler..
http://i37.tinypic.com/21l1jte.jpg
O Istıklal marsı okurken Kapladıgımız alan . arabayla 10dklık mesafe demıstım. Ve Konvoyun en sonununda Istıklal marsı okuması Bı ucumuzun Kordonda olması bı acaıptı .
çok kalabalıktı gerçekten...güzelyalıya vardığımızda sayamadım kaç araba olduğumuzu..gerçekten değdi..teşekkürler Gavur İzmir..
konvoy oluşturarak trafiği aksatmak 61 lira.. yer ksk-sahil.. cezalar gelir artık 47/1d
almışlar mı plakaları hahhahahahahhahhaha
ya tabi amaç güzel bişeyde olsa ordan geçmesi gereken ambulans itfaiye polis vs. düşünülmesi gerekir....
İzmir'de olsam kesinlikle katılırdım...
Zaten çok özledim. =)
İyi organizasyonlar,İzmir'e iyi bakın Ş=45 =)