helal olsun goruntuleri bekliyorz
Printable View
helal olsun goruntuleri bekliyorz
Güzel geceydi, gelen ve emeği herkese teşekkürler.
Helal olsunn...Katılan herkesin eline yüregine sağlık....
katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler çok coşkulu bir gece yaşadık
fiüüvvvvvv...ne kalabalıktı yahu....yorgunluktan canımız çıktı...ama değdi...izmir böyle bir konvoy daha önce gördümüydü acep :)))))))))
az kaldı gecenin faturasını bana kesiyordu emniyet mensupları...ama neyseki anlayışlı davranıp üzmediler bizi....gelen katılan katılmayıp balkonlarından alkışlayan bayrak sallayan...bizimle birlikte istiklal marşı okuyan izmirime teşekkürler....gavursun izmirrrrr...
Abıler sımdı gırdım Eve. Ben bole bı manzara Gormedım En kral takımın Sampıyonluk kutlaması bıle bu kadar kalabalık olamaz. Karsıyaka ekurısı olarak Bulustuk 50 araba dedım kskden 50 araba gelıosa . Merkezı dusunemıorum. kı ole oldu bır gırdık bulusma noktasına 50 arabanın ceyregını kapatamadıgı Otopark Sılme doluydu ( honda35 fotocekımlerınden bılıorum Doluluk oranını) COK COK COK rahat 250 + arac vardı. Cogu caddelerde caddeyı bıtırıp gerı donuyo olmamıza ragmen hala dıer serıtten araclar gelıodu.
bılenler ıcın soluyorum
En onde ben vardım Kordonda durduk. Indık araclardan Hemen konvoyun ortalarındakı arkadasımızı aradık Bızım durdugumuz yere Arabayla 10 dk uzaklıktakı yerde oldugunu ve Arkasının full oldugunu soledı . Hıc bır zaman bu kadar gururlandıgımı hatırlamıorum. Butun turıstler Alkısladı saygı durusunda duran bıle gordum .
Gece bıttıgınde Karsıyakada 50 arac ve yaklasık 100 kısıyle sonlandırdık geceyı Fotolar en yakın zamanda Gelır. BIZ BIRIZ BIR TEKIZ BIZ TURKIYE'YIZ kımse bızı bolemez...
Bu ulkeyı bolmek ısteyen . terorısterı cıceklerle karsılayan TUM O.OSPU COCUKLARINA kapak olsun...
helal olsun goçumm.. hepinizin ayağına yüreğine sağlık
süper geceydi izmiri resmen salladık. Elim hala kornaya gidiyor gelen herkeze teşekkürler
Helal olsun İzmir !
böyle bir gece asla unutulmaz bence.kordon boyu gundogdu hatta sevince kadr uzanan trafigi kitledik :D.inanılmaz bi geceydi inanılmazzzzzzzzz
İzmir'e ve Türkiye'ye yeteri kadar sesimizi duyurduğumuzu düşünüyorum... Amirlerimiz bile duymuş gelmiş saolsunlar...
Katılan herkese teşekkür ederiz... Çok çok güzel bir konvoy oldu...
Bu vatanın sahipsiz olmadığını, sessiz kaldığımızı düşünenler en ufak hatalarında Türk halkını karşılarında bulacaklarını bir kez daha anladılar..
hepinizin eline sağlık
çok konvoy yaptık , çok konvoy gördüm ama böylesini görmedim!!
300 arabanın üstündeydi sayı bence, özellikle güzelyalı sahilde 3 şeridi birden kapladığımız halde konvoyun bi ucu güzelyalıda diğer ucu karataştaydı! arası yaklaşık 3 km lik mesafe bilmeyen arkadaşlar için
konvoy için gelenler haricinde yoldan geçip konvoya destek veren 4lülerini yakan korna çalan da çok insan oldu,insanlar evlerinden balkonlarından el salladılar bayrak salladılar,lambalarını yakıp söndürdüler. desteği arkamıza aldık. işallah bi gaste yada tv çekmiştir , ama tahminim çekmişti.
emniyette takipteydi,konvoyun son dağılmış bitmiş hali bile 50 arabadan fazlaydı, izmir emniyet müdür yardımcılarından gelen oldu şaşırdık bizde,teşekkür ettiler,bir dahaki sefere güzergahı bildirmemizi rica ettiler bi sıkıntı olmaması için,gece sonunda kendini bilmez 1-2 kişi çıkıp lastik yakmaya el freni çekip araba çevirmeye kalkınca tadımız kaçıyordu ama polisler sağolsun sadece taşkınlık yapan 2 kişiyle ilgilendi,özdin abiyi, berk007 yi sadece uyarıp bıraktı..
ben konvoya kordonda istiklal marşı okunurken katıldım, izmir böyle bişey görmedi eminim! kordon boyunu trafiğe kapatıp istiklal marşı okuduk, mükemmeldi..
sanırım mesajımız gerekli yerlere ulaşmıştır ;)
teşekkürler izmir..
Muhteşemdi.
Katılan destekleyen ve emeği geçen herkese teşekkürler.
300+ araç vardı.
Gayet coşkulu ve tek yürek şeklinde konvoyu tamamladık.
Video ve fotoğrafları çeken arkadaşlar eklerler sanırım.
Helal olsun Izmir Healal olsun. !!!!
(berk azonce tv'ye ciktin elfrenini ceken senmissin kanka)
hstrr.. busted..
http://e.deviantart.net/emoticons/p/police.gif