yok yagmıcak ... ;)
Printable View
yok yagmıcak ... ;)
aldıgım haberlere göre izmirde 300 e yakın araba varmış şuanda konvoyda ,
kordona kadar kapanmış helal olsun :)
ohh maşallah yaa Grip mi oldum domuz girbimi oldum anlamadım hapsırıoz tıksırıoz :D yoksa bizde gelicektik kacırdık :)
Ben nası unuttum yaa:(:(:(
dükkanı kapatamadığımdan ve durcak birisini bulamadığımdan dolayı bende katılamadım umarım güzel şeyler yaşanıyordu..
konvoydan son haberleri vereyim henüz geldim eve ihtiyaç molası yüzünden:p kordon ve güzelyalı köprü trafiğini resmen kapattık.. 300+ araba vardı konvoyda ve gayet güzel ilerliyor konvoy. bornova alsancak karataş göztepe güzelyalı istikametine kadar heryerde sesimiz yeterince duyuruldu ve ksk ye kadarda duyurulacak..:icon_tup:
bu sarsıntıya katılamamak çok kötü bi his uyandırdı bende şimdi ya bide böyle anlatılınca iyice kötü oldu :(
ohh maşallah :)
helal izmir yıkın ortalığı
:icon_tup:Bravo İzmir'e
Helal İZMİR, size de bu yakısırdı ;)
ben bu kdr kalabalık beklemıyordum:D bı ara 300 araba dedım bı ara kararsız kaldım 400 mu dıe sonra 500 bıle olabılır dedım:D
helal olsun izmir.. tebrikler hepinize
Izmir abi, 300 de cikar 500'de :)
çok güzel bir akşam oldu sesimizi yeterince duyurduk.kordonda hazırlıklar sürüyor yarın için esas yarın tüm türkiye duyacak.:icon_tup:
resimde ekleyin ula özledim izmiri :)
kornaya basmaktan parmaklarım tutmuyor:D çok güzeldi çok kalabalıktı sesimizi duyurabilmişizdir umarım