Tanışmışlığım vardır Bülent Bey'le, böyle biri olduğunu bilmiyordum.
sağolun arkadaşlar...
evet bende duydum bunları.hatta bir subaru sahibini 5000 tl dolandırmış+o ustayıda duymuştum...
Hatta bana ağustos başında Hollandada GTR35 aldığını söylemişti.Sanmıyorum ama almış olsa bile adamın yalancı olduğu belli zaten.Arabadanda anladığı pek yok.yani mekanik bilgisi sıfıra yakın.
Ayrıca madem skyline alcak kadar parası var niye böyle dolandırıcılık yapıyor o da ilginç.yada böyle yapa yapa aldı gtr35'i...
evet aracını yaptırmış yada yaptıramamış olabilir fakat haziran başından beri Hollandada olduğunu biliyorum adamın...
bu konu milletin birbirine girmesine neden oldu... ne çok problemi olan varmış..![]()
arkadaşlar sonuç olarak yokmu Bülent Duman'la irtibatta olan şu sıralar?
arkadasım bız 2 once gorustuk ankaraya gelecek no degışmıs ama bende bılmıyorum bekle senı haberdar ederım.gecmıs olsun
kardsım sımdı bırısıyle gorustum mekanık ustası onun parasını dun yatırmıs
ben senın no aldım senı arıcam
arkadaşlar bu aralar firmayla bağlantı kuran yokmu aranızda hiç?
kelebek adlı arkadaşla kontağa geçecektim ne güzel,onuda Ban'lamışlarofff
![]()
öncelıkle gecmiş olsun. bu arada ben bülent beyi tanırım 2005 senesınden bu tarafa tanırım we bır cok kez gezdık yedık ıctık ama böyle bir şey olacagı aklımın ucundan bile gecmezdi şaşırdım acıkcası şaşkınlık ıcındeyım halen. aracın arızalanmasından dolayı hollandaya gıttı bunu bılıyorum ofiste kımse telefona cıkmıyor dedıgınız gıbı ama en son görüştügümde ank ya tekrar gelecegını söylemıştı. bu ayın 20 sınden ank ya ızıne gelecegım ozaman bu işin peşine düşecegım acıklıga kawuşturmak şart suclıysa cezasını cekmez zorunda....
izmire de gelmisti sanrm o arkadas bu arkadas.
hakkında bi kac dedikodumu gerçekmi artık bilemiycem muabbetler cıkmıstı hollandada bası dertte felan filan diye ama bilmiorm kimse hakknda yanlıs konusmak istemem.
sanada geçmiş olsun kardeş hak yolunu bulacaktır elbet![]()
bende zamanında psiton alıcaktım kendisinden 5-6 ay önce bi telefon görüşmemiz olmustu hiç görmüslügün tanısmıslıgım yok cok ii niyetli ve iş görme canlısı gibiydiler telefonda ama 10-15 gün arası bi tarih verince nasip olmadı almadık..ne diyim belki bende senin durumunda olabilirdim..ama telde hiç öle bi insan gibi degillerdi..
arkadaşlar geçen hafta farlar bugünde sis farları yoğun uğraşlarım sonunda elime geçmiş durumda
hayırlı uğurlu olsun![]()
Hadi hayırlı olsun kanka![]()
bölesine ciddi işlerle uğraşanlar bölesine kıt bi sektörde böle ufak paralar için neden kendilerini lekeletirler hiç anlamıyorum .sonuc malları yolladı her insanın sıkıntısı olabilir herkes maddi sıkıntı yaşabilir ama telefona cıksaydı güzelce izah etseydi onun acısından cok iyi olurdu bütün itibarını sarsdı bi daha kimse güvenip para yatırmaz mal gelmeden yazık emeklere ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)