Ben vatan da tv bölümünde çalışıyorum , 42LH5000 den başkasına para verme bana kalırsa daha üst modellerinden bile daha iyi bi tv
İstanbul Bilişim sattığı cihazlara kendisi garanti veriyor. O markaların Türkiye distribitörlerinin garantileri İB den satılan cihazlarda geçerli değil. Misal Samsung Anadolu Grup garantisindedir ama İB den alırsanız garantisi İB den olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
begenmezsen yazda bende ıptal edeyimyetkili biriyle goruştum bayagı acıklama yaptı sagolsun bende yarın almayı planlıyorum bakalım 2 adet gozukuyordu ellerınde cuma yeniden gelecekmiş...urun cıdden guzelmış ama hayırlısı olsun
![]()
Bende evde LG kullanıyorum ama plazma..
ben plazma severlerdenim hala..
çok memnunum çok iyi bi marka olduğunu biliyoruz zaten..
beğendiysen rahat rahat al..
Plazma hem elektrik faturası düşmanı hemde PC - PS3 - XBOX gibi cihazlar bağlanıcağı zaman LCD daha iyi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
ben sadece oyun oynamak icin tv almayi planliyorum acayip kararsizim bende , burayi okudum iice kafam karisti![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Schumi.Projects
HDMI üzerinden 1:1 Full HD pixelmapping yapabilmesi en önemli arayacağın özellik olması lazım. Yani yukarıda yazdığım gibi cihazın etiketlerinde yazdığı gibi fullhd değil gerçekten fullhd olması panelinin native olarak 1920x1080 desteği vermesi oyun performansını ve kaliteyi etkileyecek yegane unsur.
Schumi.Projects
Yaw su kullananlar bi foto cekip fln atsa(HD film olarak),video gaming,pc bagliyken,normal tv izlerken falan n iyiolur![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)