Araba pazarında bi adam satıyodu...Hızlı cila,detaylı temizlik ürünleri falan...
Arkadasın koltuklarında denettirdik,spreyi sıktı 1-2 dakika bekledikten sonra kuru bezle sildi ve iz denilen bisey kalmadı...
İsviçre malı bi üründü..Aradım simdi ama bulamadım..Switz'li biseylerle baslıodu yanlıs hatırlamıyosam...Ondan bulabilirsen tavsiye ederim abi
Yaklaşık 3 yıl boyunca temizlik ürünleri sattım ürün aşşağıdaki linkte bayram temizliklerine okuldan leş gibi gelmiş öğrenci gömleklerine araba tavan ve taban halısınaiyi gelir.
http://www.leventkimya.com.tr/index....undetay&id=521
Konu dışı olacak biraz ama kullandıgın koltuk Sparco Sprint olması lazım bu koltuk nasıl rahat mı? Şuan sipariş vericem kendime sprint mi speed mi alsam diye iki arada bir derede kaldım.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
geçen hafta ufak bi spotçudan 5tl ye 'airfly' koltuk ve döşeme temizleyicisi aldım.. 106 nın gözükmeyenn koltuk taraflarında deneyip farkı görtükten sonra heryere kullandım. tavana, tabana, koltuklara, plastik aksama(çıtalara). sonuç cok hoşuma gitti. denemende fayda var.
Tc 106..
Yazın arkadaşımın arabasında koltuğun altında kayısmı ne çürümüş ezilmiş büzülmüş taban halısına işlemişti. Çözüm ise yanlışlıkla keşfettiğimiz jant parlatıcı![]()
en mantıklı ve güzel temizlik bence
kosla halı yıkama şampuanı ile güzelcene kopukle ovalayıp sonra halı yıkama makinesi ile ıslakken kopukleri çekmek![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)