Çok güzel ya adamlar tek başına yapıyor.![]()
yorumumda demek istediğim kendinden b serisi motor olan bi ef alınıp restore edilebilir okadar tesisat depo vs derdi olmaz elden geçirilir eskiler yenilenir sağlamlaşırılır kapatılır
ben olsam bir adım önden başlardım yada okadar swap yapacaksam yeni bir motor koyarım F / K
Türkiye değil sonuçta orası burda boyle bişi için ordaki gibi 3 proje parası gerekiyor
yeterince inceledim linki ve bikaç yıl boyunca yurtdışındaki adamların biçok projesini![]()
adamlar işi bilerek yapmışlar elektrik tesisatını baştan döşenmek,westenhouse çelik hortumları monte etmek,motor kulaklarını imal etmek,salıncakları baştan yaratabilmek süper bir iş tebrik etmek lazım
bu işi türkiyede yapabilmek için önce bu işi yapabilcek insan lazımusta lazım uğraş gerektiren işler için salla parti hiç birşey yapmamışlar türkiyede swap anlayışı bence daha farklı adamlar işi iskeletten başlıyor. bize olsa o eletirik tesisatı falam pehh ön gösüğüsün içi kablolardan geçilmezdi heralde
iskelet halde 3 kez komple boyaya girdi
burda 3 kez boya heralde 3-4 tutardı.. anladığım kadarıyla adamın kendi atölyesi ben bizim burda bir garaj tuttum
apartman yöneticisi gece ses istemiyiz diye imza toplamış daha başlamadan hefes kalmıyor valla hiç yapmadığım şeylerle uğraşmayı planlaıyourm boya makinesi alıcam kaynak makinesi bilimum alet edavatı düşünüyourm kendi yapabildiklerimi kendim işin içinden çıkamazsam en azından tanıdık birini kendi yerime getirip yapmayı düşünüyorum.. adamlar ilham veriyor resmen..
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)