şu an kartal e5 trafiğe kapalı
şu an kartal e5 trafiğe kapalı
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
hıc brı yere gıtmıyurm durum fenaa
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
E-5 karayolu trafiğe kapatıldı
İstanbul yağmura teslim. Yine aynı görüntüler
31.10.2009 15:30
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonucu, Kartal Cevizli mevkisinde oluşan su birikintisi nedeniyle E-5 kara yolu ulaşıma kapandı.
İstanbul genelinde dün başlayarak aralıklarla devam eden sağanak yağış, sabah saatlerinden itibaren özellikle Anadolu yakasında etkisini artırdı.
Sultanbeyli ilçesindeki Uzundere mevkisi ve Ahmet Yesevi Mahallesi'nde su baskını yaşanan ev ve iş yerlerinde itfaiye ekiplerince başlatılan su tahliye çalışmaları sürüyor.
Sancaktepe ilçesi Samandıra beldesi, Pendik ve Kartal'da da su baskını meydana geldiği, evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşların itfaiye ekiplerince kurtarıldığı bildirildi.
Sağanak yağış sonucu bazı yollarda oluşan su birikintileri ulaşımda aksamalara neden oldu.
E-5 kara yolu, Kartal Cevizli mevkisindeki köprü altında oluşan su birikintisi nedeniyle ulaşıma kapandı.
Cevizli mevkisinde ulaşım yan yollardan sağlanırken, köprü altındaki su birikintisinde araçlarıyla mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarılıyor.
Bazı vatandaşlar ise arızalanan araçlarını iterek su birikintisinden çıkarmaya çalışıyor.
AA
allah yardımcımız olsun dikkat etmek lazım çevremizdekileri uyaralım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
12 gibi bi floryaya gittim geldim heryer su birikintisiydi
hatta floryanın içinde mazgallardan su çıkıyordu dışarı
bu haftasonu en iyisi evde oturmak hiç gerek yok dışarıda eziyet çekmeye![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
maltepe carrefourdaydım sabahtan beri..sabah her sakindi az önce bi çıktım hastanenin ordan maltepenin içine kadar trafik kilit..sahsuvaroğlunun ordan e5 e çıkayım dedim e5 i sel almş götürmüş yollar bomboş kapamışlarbi kaç kaza vardı bostancıya kadar hep kapalıymış...böyle olcağını bilsem sabah hiç çıkmazdım saat 10 da çıktım saat 4 eve anca geldim gittiğim mesafede max 20 km..
Sarıyer Merkez İptaal...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)