ve ayrıca bi dikkat ettiğim şey ise bütün araçlar ankaradan bazıları ankara yapımı
ve ayrıca bi dikkat ettiğim şey ise bütün araçlar ankaradan bazıları ankara yapımı
Onurcum ellerinize saglık..
Geçen ay amerikada muadiliniz bi dergi aldım, çok az fark kalmış oradaki kaliteyi yakalamaya; tebrik ediyorum..
Genel olarakta tek şikayetim yazılardaki akıcılık ve imla hataları.. Onlarada eğilirseniz çok daha güzel olacak
Tango-1 never dies.
o sayı hit yapmıştır kesin![]()
sadece bir fikir,o türkçe konusuda öyleydide artık ne ruh haliyle yazdıysam illa böyle olması gerek gibi,ingilizce ve türkçenin anlam ve yapı olarakta bambaşka olduğunu biliyorum tabiki..evrensel olan dilin kullanılması gerektiğinide..
ancak ingilizceden daha çok anlam yüklü kelimesi olan bir dil var..
arapça-farsça karışımı olan osmanlıca![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
bugun aldım dergiyi sonunda dergiler harika ama benim dergimdemi problem var bilmiyorum
tuningturkiyede mesela içindekilerden sonra 12. sayfa geliyor peşinden 8. sayfaya atlayıp 29 a geçiyor falanyani tüm sayfalar karışmış bi sayfa modifiye tanıdımı 1 sayfa en hızlı arabalar gibi olmuş
kimse demediğine gore sadece benim dergim boyle
mesela mclaren tanıtımının ilk sayfası ile devamında olması gereken sayfa arasında tam 8 sayfa varokurken biraz zorladı
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ahh ahhh biz hala alamadık dergiyi...
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)