Storm un dokunmatiği ciddi anlamda kötü. Bence Bold en iyisi yine de. Samsung Omnia II da düşünebilirsiniz. Onunda dokunmatiği kötü lakin Stormunki kadar değil:rolleyes:
Printable View
Storm un dokunmatiği ciddi anlamda kötü. Bence Bold en iyisi yine de. Samsung Omnia II da düşünebilirsiniz. Onunda dokunmatiği kötü lakin Stormunki kadar değil:rolleyes:
msj yazıyosanız kesinlikle stormu tavsiye etmiyorum msj yazmak ölüm:(
açıkça konuşmak harici pek birşey yapmam iş telefonumda :D şekli şemali düzgün olsun şu an için en önemli olan o..ama bi wireless iyi gider meze olarak,hani olmasa da olur ama haha :)
Luna gerçekten çok şık ama tarzı eskide kaldı artık.8800-8900 zamanları:D büyük telefon gerek artık
BB E71 Vs hepsini kullandım şuan I phone 3G 16gb kullanıyorum. Gayet memnunum bu segmentteki telefonlarda ısrarla I phone diyorum. Çünkü gereksiz tuştakımı nette gezerken video izlerken foto incelerken yok oluyor ve daha geniş ekran kullanıyorsunuz.
İphone harici alacağınız her cihazda yarım ekran kullanmaya mahkumsunuz. Dokunmatik biraz zorlar. Ama zamanla alışırsınız.
bold keyifli tatlı bir cihaz tavsiye ederim
Blackberry Bold aldım cok memnunum mail ve BBM özelliği super..Dokunmatik telefon aldım 2 gun sonra geri verdim.
Alcaksan Blackberry Bold al Stormlar çok kötü dokunmatik ama çok sorun çıkartıormuş ekranı İphoneda güzel ama ben begenmiorum Boldtan şaşma
Peki Bold'un yenisi çıkacakmı bu aralar arkadaşlar? hani iphone'un 3g'den sonra 3g S modelini çıkarması gibi.Yani bekleyeyimmi yeni BB için sizce?
Yenı cıkacak modelin cıkmasına daha cok var.Cıkacak modelinde bolddan nerdeyse hiçbi farkı olmıyacak.Aynı soru benımde kafamda vardı araştırdım o yuzden.rahatlıkla alabilirsin.
http://tr.blackberry.com/ 'deki yeni çıkacak dediği bb curve 8520'yi hiç boşuna beklememi diyorsun Baran? :)
of kafam iyice karıştı bb'deki teknoloji sıralamasını bilmediğim için.
bb bold 1000 küsur tl
yeni çıkacak bb curve 8520 600 küsur tl
demek ki 8520 daha düşük teknolojili,daha basit bir telefon... tek farkları bold'ta gps var fakat 8520 daha küçük ve hafif
edit: 8520; 320x240 pixel . bold 480x360 pixel
8520 elenmiştir :D
Yaklaşık 1 sene iPhone kullandım, 1 aydır falan da BlackBerry Bold kullanıyorum, iPhone her yönüyle daha üstün bir telefon BB'den.
Evde 3 tane var (bold,8800 ve curve8320) fakat telefondan farklı bi amaca hizmet etmiyorlar babamın kullandığı hariç.
bb curve 8520'den kuzenim almış londra'dan,bana şarz cihazı ve mac'lere uyum haricinde bi farkı yok gibi geldi bold'dan.
ben 8800 kullanıyorum gayet memmunum,fakat telefon gerçekten iş için alıncak en iyi telefon,normal telefon için kullanılcaksa bence yer kaplamasına hiç gerek yok.
Artıları
-İnternet erişimi kolay ve hızlı (konumuna göre değişiyor tabi)
-Ekranı büyük olduğundan gps,video,yazı metni ve internet gibi uygulamaları rahatça yapabiliyorsunuz.
-İnternette araştırılırsa işe yarar birçok program mevcut. (Mesela Google Earth)
-Kullanımı gayet rahat.
Eksileri
-Telefon büyük olduğundan çok hassas,yeni darbeler'de diğer telefonlara oranla daha sık bozulabiliyor 1.40m gibi bi mesafeden yere düşürdüm ekranı bozuldu.
-Neden bilmiyorum curve 8320'de son zamanlarda çok kilitlenme oluyor.
-Bir süre sonra curve 8320'nin 360 dönebilen tuşu hissedilmeyecek derecede de olsa hassaslığını yitiriyor.
-Benim kullandığım 8800 fazla büyük olduğundan cepte otururken rahatsız ediyor :)
-Keşke işletim sistemi windows mobile olsaydı.
Çoğu çakmadır onların :D
BB Bold'da aynı şekilde , herkesin elinde nerdeyse...
abdullah,açıklamalar için teşekkürler arkadaşım ;)
şu bb storm'un keşke hataları düzeltimişi çıksa yakın zamanda.görünüşü o kadar güzel ki,çokta karizmatik :cool: