User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
97 sonuçtan 96 ile 97 arası

Konu: Blackberry

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre az çok katılıyorum söylediklerine...ne messengerini kullandım ne mailini..sadece hayvan gibi nete bağlandım biraz gps inden faydalandım oda sırf heves merak için

onun haricinde alalı 2 ay oldu 24 saat konuşma yapmışım...valla aslında benim için çokda gerekli değildi ama aldık boşbulunup...

- Behlül iphone

- Ezel blackberry

onuda hatırlatıyım
    Dediğim gibi gerçekten amacı ile kullanılacak telefon seçmek lazım bence.Gerçi ben tam bir tüketim manyağı olarak,genellikle 2-3 ayda bir telefon değiştiriyorum,en kötü huyum.Sadece iyi modeller değil,en dandik telefonlara bile sarıyorum..Neyse

Açıkçası ben neredeyse her özelliğini kullanıyorum.Şu ana kadar en uzun süreli kullandığım telefon iPhone idi,o da bozulduğu için bunu aldım..Sanırım bu da bir iki yıl kadar götürür.. PS kolu bağlayıp Gran Turismo oynuyorum bununla gerçekten çok işe yarıyor

Bir de şu var,multimedia anlamında iPhone gibi bir telefon görmedim.Onun dışında boş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

- Behlül iphone

- Ezel blackberry

onuda hatırlatıyım
    sikinti burda, ezel intikami alsin belki inzivaya cekilince telefonu degistirir. simdi ***** trafik cok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)