-
Çok çok geçmiş olsun . işn en kısa zamanda bulursun bilgisayarını
benim herzaman isyan ettiğim konulardan biride Otopark görevlisi ne işe yarar. sadece araba park edip bahşiş mi bekler . Arabama göz kulak olamadıktan sonra ne işe yarar. benimde bir huyum var asla park görevlisine arabamı vermem . Otellerdede öğle kendim gider bırakırım yürüyerekde gelirim giderim. hiçbir işe yaramaz herifler.
-
Çok gecmiş olsun.
beyannameler dilekceler falan sıkıntı yaratır cok gecmiş olsun
-
büyük geçmiş olsun apple' dayken epey bilg. bulunuyordu haberi geliyordu, hele kaskosu varsa kesin buluyorlar.
-
Geçmiş olsun, çok arttı bu olaylar...
-
Allah binlerce kere belalarını versin...Şerefsiz dolu ortalık...Ve en kötüsü de bu oluyor işte,10.000 $ lık bilgisayar olsun önemli değil,içindeki bilgiler gidince çok zor duruma düşüyor insan...İnşallah bulursunuz bilgisayarı :( Bu arada restaurant'ın otoparkına elini kolunu sallayan girebiliyor demekki? Adam nasl da görmüş,nasıl da gelip almış , fitil fitil çıkar inşallah.
ARkadaşlar araç içinde gözlük bile bırakmayın,gözlük için patlatmışlardı bizim aracı..
-
cam filmlerinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor
çok geçmiş olsun
-
kansız şerefsizler!
cok geçmiş olsun... restaurantın yada yakında bi magaza benzinlik falan varsa güvenlik kamerası olabilir bi bak istersen araştır, bi sonuc cıkabilir.
-
-
geçmiş olsun.. umarım bulursunuz laptop u..
-
-
kardesım cok gecmıs olsun yaaa a.s ben bunların hayatta en uyuz oldugum ıstır
-
Çok geçmiş olsun, İzmir'de çok azdılar bu aralar. Dediğin gibi sevdiklerinden çıksın inşallah...
-
-
-
geçmiş olsun umarım bulunur pc yedek vs alınmıyormuydu?
bide küfürlere biraz dikkat edelim lütfen
-
koskoca camı patlatmış şerefsizler .... geçmiş olsun.... bilgisayar olayına girmiyorum bile ...
-
gecmis olsun cok uzuldum :( yedek alma olayini surekli yapmanizi tavsiye ederim, nolacagi hic belli olmuyor..
-
arabada koltuk üstünde fln bişey bırakmayın bizim arabada da mont fln vardı onun için camı kırmışlar şerefsizler
-
çok sağolun arkadaslar indim şimdi bi arabayı temizledim.
Aracın cam yok şuanda sadece adana mais ile bursada varmış cama streç film yada poşet geçiricem yağmur yağma ihtimali yüksek çünkü.
Yedeklere gelince en son 5-6 ay once aldım diye hatırlıyorum ama inşallah oyledir ofise gidip bakıcam..Herkeze teşekkürler geçmiş olsun dilekleri için.
-
geçmiş osun :o
Büyük şehirde yaşam gerçekten çok zor her yönü ile :o
-
iyi dadandılar bu ara araçlara kimsenin ahı kimsede kalmaz geçmiş olsun
-
kanka sımdı gordum gecmıs olsun vay anasını lan ulu orta yerde nasıl calıyor pezeveng nerden gordu o laptopu barı bılgılerı alabılsenız gerı:(
-
geçmiş olsun kesınlıkle arabada gorunur şekilde açıkta bir şey bırakmayın alarm yada hiç olmazsa sahte alarm ışığı caydırıcı oluyor
-
Allahindan bulsunlar en kisa zamanda bulunur insallah...
-
-
çok geçmiş olsun inş. pc nizi bulabilirsniz.keşke bir yerde başka bir kopyası olsaydı.. tekrar geçmiş olsun azdılar bunlar Allahtan bulsunlar....
-
-
çok geçmiş olsun.. inşallah bulunur bilgisayarın
-
-
Çok geçmiş olsun.Tavsiyem polisle vakit kaybetmeden o bölgedeki 2.el laptop piyasasının döndüğü kişilerle irtibata geçmeniz..Hatta tanıdık laptop satıcısı/tamricisi vs. varsa o kesin bilir o laptopun nereye düşeceğini..
Birde sırf hırsızlık için değil,normaldede çok önemli bilgilerinizi tek hdd'de tutmak oldukça riskli.Laptopu bir yere koyarken bile sertçe koyarsanız okuyucu kafa diske çarpar ve ya disk yüzeyi ya kafa hasarlanır.Laptoplarda bu olay çok sık oluyor.Dolayısıyla ne olursa olsun haftada 1-2 kez güvenli bir yerde tuttuğunuz ext. hdd'ye yedekleyin hayati bilgileri..
-
-
Sağolun şimdi geldim eve.ofiste yedeklere baktım 2009 6.aya kadar yedeğim var son 4 ay yokmuş.
Polis karakolunada laptopun faturasını verdim LAN MAC ve Wireless MAC adreslerini bıraktım telekomdan buldurmaya çalışıcam.Gerçi format attıysa yapçak bişey yok belki bi ihtimal sistemi geri getirebilirim.
Cam da araç yeni olduğu için taktıramadım naylon bi poşet geçirdim evin önünde garaja çektim yağmur yağabilir Salı günü gelicek camım servise.
-
-
abi cok geçmiş olsun yaa valla insanın pc sindeki bilgilerin gitmesinin ne demek oldugunu gayet iyi bilirim başıma geldi abi inşallah o şerefsizi bulurlar bir arkadaşlar bu aralar hepiniz dikkatli olunuz... gerçekten artık forumda da böyle haberler cogalmaya başladı kim bilir bilmedigimiz daha cok soygun vardır ....lütfen herkes dikkatli olsun
-
geçmiş olsun kaan.. inş. bulunur cok zaman gecmeden..
-
geçmiş olsun. inşallah en kısa sürede bulunur bunu yapan şerefsizler.
-
-
-
vay onun bunun .......rı.çok geçmiş olsun krdşm.kasko varmıydı?sigara paketini bile görünür yerlere koymamak lzm.
-