geçmiş olsun dikkatli olmak lazım.
Printable View
geçmiş olsun dikkatli olmak lazım.
Geçmiş Olsun Pc İnşallah Bulunur
cok sağolun kardeşlerim evet bulunsun geri getirebilirim bilgileri ama ne kadar zaman alır bilmiorum..
ertan var kaskom da sorn araba deil yaw bilgisayarın gitmesi emeğimiz vardı o bilgisayarın içinde :( bakalım allahtan ümit kesilmez.
çok geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin
geçmiş olsun.benimde geçen yıl ewe bu yılda arabaya girmişlerdi kahpe evlatları.onlar için buraya aklımdan geçenleri yazsam banlanırım herhalde.çok geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun kaan, cezasını bir şekilde çekeceği kesin...
kaan gecmiş olsun kardeşim....
geçmiş olsun haram zıkkım olsun oç larına
çok büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zmnda bulunur laptop,acaba hangi restaurant ***** yakın yerlerde oturuyoruz bilmek isterim.tşk.
geçmiş olsun..
kaancım geçmiş olsun biraderim hesabı çıkar illaki bi şekilde ailesinden kendisinden v.s..
Allah belalarını versin , 2 sene once bizimde bi arabamızın camını patlatıp laptop calmıslardı izmirde.
İnsan maddi degeri geciyor onemli bilgiler oldugu zaman.Cok cok gecmis olsun insallah bulunur.:ofk:
bu aralar harbi azdılar biri yakalayacak katil olacak bu şerefsizler yüzünden
geçmiş olsun üzücü bir olay
büyük geçmiş olsun
insan tabii bu dünyada cezalarını çekmelerini istiyor ama...
cana geleceğine mala gelsin...
Bağdat caddesinin ara sokaklarında 4-5 kere kelebek indi arkadaşlarımın. Arabada görünen bişey olmasa bile camı kırıp koltukları yatırıp bagajı kurcalıyorlar. Bir haftasonu saat akşam 8 sokaktaki tüm araçların kelebekleri yerdeydi. Polislerin falan pek umrunda değil açıkçası, inşallah tanıdıkla falan bulursunuz yoksa maalesef imkansız.
çok geçmiş olsun....
cana gelmesin mala gelsin denir sadece herhalde...
aynısı bizim başımıza geldi işle ilgili bir sürü veri çizim vs gitti... alanın da işine yaramaz zararı bize sadece...
allahından bulsun şerefsizin çöocukları da...
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır..
artık normal oldu bu tarz olaylar şaşırmamak lazım geçmiş olsun kardeş
Öncelikle geçmiş olsun..şerefsizler milletin ekmeiğyle oynuyorlar işte böyle..allah(c.c) gani gani onlardan çıkarsın bunun acısını inşallah.
Büyük geçmiş olsun..
Forumda kacıncı kişinin başına geldi sayamadım bu nedir böyle ya yuh ! :ofk: Allah alayının belasını versin gecmiş olsun kardeşim. ;)
gecmis olsun kursaklarında kalsın o... cocuklarının:ofk:
cok gecmıs olsun.....malesef bu tur olaylar kacınılmaz oldu. allah belalarını wersın ınsallah
çok sağolun teşekkürler arkadaslar.
Yarın toshiba ile bağlantıya geçicem onlar sanırım bulabiliyomuş oyle bi duyum aldık.
Ayrıca cuma akşamı izmirde toplu bi operasyon olmuş.Bornova,Alsancak,Hatay,Güzelyalı çoğu yerde bine yakın araç patlatılmış çoğu laptop ve çanta çalınmış çete işi olabilir diye düşünüyor polislerde.
Çok Geçmiş olsun,şerefsiz bunlar ya emek hırsızları köpekler. Umarım bir şekilde çözersiniz
Büyük geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun kardeşim. cana geleceğine mala gelsin kardeşim...malesef böyle bir ülkede yaşıyoruz...
çok kötü olmuş geçmiş olsunnn :\
geçmiş olsun..bu hükümet ekonomiyi bırakıp saçmasapan işlerle uğraştığı için halkın geneli işsiz artık insanlar sağa sola saldırmaya başladı :(
dostum cok gecmiş olsun bogazıcı resturantın otopark tarafında yan tarafda emnıyet muduru lojmanı onun yanıda karakol var buna ragmen oluyorsa art nıyet aramak lazım gıbı bende bostanlıdayım gecen sene hakım evının onundekı otoparkdan teyp sokmuslerdı hemde gunduz vaktı bence cankayaya bi in calınmıs arıyomus gıbı deyılde bana soyle bı notebook lazım dıye dolas bılgısayarcıları cıkma ıhtımalı var bulursan ugrasma ver parayı al tekrar gecmiş olsun
geçmiş olsun :(
aynen dediğin gibi karakolun dibinde oluyo olay bide.Çankayaya indim salı günü bit pazarına bakındım toshiba laptop bulamadım hiç normal alıcıymış gibi sordum.Sürekli geldini söylediler inip bakıcam ara ara bu gün ztn artık mecburen yeni bi laptop aldım iş gereği.
Bilgisayarın seri numarası toshibaya bildirildi servise girerse el konulcak bu günde microsoft a fax çektim bilgisayar güncelleme yaptığı anda ordan kıstırılcak savcılıkta aldı bilgileri onlarda telekomdan takipteler.3 ay veya 3 sene o bilgisayar buluncak içinde ki bilgiler önemliydi onlar gitsin umrumda deil artık ama o laptopta 2.500 tl para vermişim 3sene geçsede bulur alırım onu.
Restoran anlaşmayı kabul etmedi ayrıca ki muhabbetimiz olan bi restoran maddi tazminat davası ve asli hukuk ta dava açılacak.Zaten ifadede şikayetçi olduğumuz çiin otomatikman kamu davası olarak açılacağını söyledi polisler ama çok zaman alıyormuş biz beklemeden acıcaz.
Madem bizim başımız yandı içindeki bilgiler gitti sorumluluğu olabilcek herkezin canı yansın madem.Herkez cezasını çeksin.Giden emeğimiz oldu.
Bu arada aracımın camıda dün geldi servise megane III ü olanlara söyleyim cam zor bulunuyo fiyatıda sağ arka cam 200 TL kaskodan yaptırdım dün.