güzel filmdi. tebrikler. yalnız filme selpak sponsor olmalı![]()
güzel filmdi. tebrikler. yalnız filme selpak sponsor olmalı![]()
kesinlikle filmi en cok begenenlerden biriside benim,yalnız yıllrın filmi olan snitlerin listesi bile geride kalmıs şaşrtıcı değilmi bu denli yeni bir film için=)
bir iki sayfa önceki verdgim formuldede göruldugu gibi çeşitli oylamalar izlenme sayıları/zaman gibi ölcutler var ve internet uzerinden oylanıyor,az bucuk ing olan çözer
eleştirmenlere bi alakası yoktur.
BOZBEY
dvdsını beklıyrum evde ızlemesı daha keyıflı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çok büyük ihtimal 1800 tane türk izleyicinin verdiği oyla birinci seçildik diye kendimizi kandırmayalım hiç, kendi kendimize güzel film yapmışız demekten hiçbir farkı yok. dünya çapında izlenir, oylanır ondan sonra gurur duyarız.
Filme duygusal değil film gözüyle bakarsanız hiç bir eleştirmen 9 puan felan vermezÇok komik film hataları var filmde.. 1 kere izlememe rağmen 5 tane saçma sapan hata gözüme battı.. Gerçi bu birazda benim film izleme şeklimle alakalı.. Örneğin bir sahnede ölen teröristin ayağında ayakkabı var aynı sahnede başka kamera açısında aynı teröristin ayağı çıplak vs..
Bir diğer yönden bakarsak anlatmak istediğini anlatmış olan bir film.. Sanat kaygıları olmasına rağmen bunu kimseye anlatamayan bir film..
Oylamaya gelince.. Mantık çok basit.. Tolgaesentepe nin dediği gibi.. ben arabamı cardomaine koyayım.. 10 kişi 10 versin birinci olayım 300.000 bin kişinin 9 verdiğini geride bırakıp efsane olayımBiraz Türk'lük sevinci bu..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)