teledünya alın bence yayın kalitesi güzel maç yok ama
Apartmanda kablo tv olmadığı için teledünya alamadım yoksa en mantıklı tercih o gibiydi...
Digitürk'ün en boşunda kablo tvde olan kanallar bile yok ayda 12.90 vermekte istemedim...
D-smart aldım o yüzden bi kare para verdim bitti...
Dreambox iyi güzelde illegal olmasından dolayı çok sıcak bakmıyorum...
En iyisi bi canak bi reciever tamamdır
Ama fırtına oldumu , yada siddetli bi rüzgar televizyonsuz kalabiliyorsunuz![]()
direk dream'e geçicem, daha önce 4 kere böyle reciever çaktılar önce kartlı onlara götürüyordum, sonra kartız kendinden şifreli diye en son netten şifreyi kendi yüklüyor filan.
Bu dream elimizde patlamaz diğmi herkes kullanıyorsa sebi vardır gerçi.
istanbulda bu işi yapan varmı??? karaköy taraflarında yada anadolu yakasında heryer olaiblir.
Dreambox aslında çok uzun senelerdir avrupa özellikle almanyada kullanılıyor. Sistem gerçek yasal kartın paylaşımı üzerine olduğu ve server sahibi kişi gerçek kartlar için gerçek şirkete para ödediği ve elinde yasal olarak abonelik olduğundan bir problem yaşama ihtimali çok ama çook düşük.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sırf discovery kanallarını izlemek için Dsmart almak zorundayım,, başka çaresi var mı discovery izlemek için bilen var mı ?? çok ihtiyacım var.. hayatımda discovery dışında kanal izlemedim desem yeridir.. izlemeye de niyetim yok o yüzden discovery kanalını izlemem gerekiyor![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
süreklide izlenmiyor ama discovery. hep tekrar .. d smart 17. ve 18. kanalları izliyorum bende genellikle![]()
bız dıgıturk ılk cıktı gunden berı uyyeyız her ay 77 llıra oduros aralkta asker nednıyle kapatıcm bklm napcaklar kesın 3-4 ay bedawa ıozleyın muabetıne gırcekler gercı sırf lıgtw ıcın aboneyız yıllardr 2010 sonu bıldıgım kadarıyla tekrar yayın ıhalesı yapılıcak bklm kım alıcak ıhaleyı d-smart alırsa cok uzulrm cunkı kalıtesı dıgıturk kadar yok...
discovery kanalları dediğim zaten 17.18 de onlardan15-20 arası kabaca işte
![]()
ne yazıkki başakşehirde kablolu TV yokeskiden b.evlerde kablolu vardı çok güzeldi..
başka çaresi yok mu ?
birde bilgisayardan nasıl izliyorsunuz ? site mi var?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)