Düğüne gitmek için şehirler arası yolu kapatan bir cuhmurbaşkanı oldugu sürece daha bu tip olaylar normal,geçmiş olsn diyorum burdan.Mali müşavirler ile gorüsürseniz sağlıklı yanıt alırsınız düşüncesindeyim.
Düğüne gitmek için şehirler arası yolu kapatan bir cuhmurbaşkanı oldugu sürece daha bu tip olaylar normal,geçmiş olsn diyorum burdan.Mali müşavirler ile gorüsürseniz sağlıklı yanıt alırsınız düşüncesindeyim.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
bu olayın aynısı tayyar erdoganın makam araçlarıyla oldu araç jeepde plakasını okuyamadım kap kara bi şeydi ama arkamdan erdoganın konvoyu geliyordu beni öyle bi solladıki hayal edin pursaklar köprünün altında 160 180 le çıkan birini ? öyle bi solladıki beni şerit degiştirdim resmen :S ne oldugunu anlayamadım oda yetmezmiş gibi arkasındanda motorsikletli ekipler beni yolun sagına kadar yapısdırdılar camı açdım cekdim sag rahatladım bi güzel aynen abilerin dedigi gibi kimi neyi kime şikayet etcen :A
bu arada o protokol yolundan daha alacagım var benim :P evimiz vardı sorup sormadan pat yıkdılar ev verecez size dediler bi şey imzalatdılar pedere bizide 40 milyar borçlandırdılar tokiden ev aldık xD 2009 da teslim diyodu pehhhh xD
bu ülkede trafiğin t sninden anlamayan ehliyetli katiller sokaklara salındıkça magandada bitmez öküz de ...
Ehliyet verirken sistem kafadan yanlış ...
Resmi araç kullanacak adam seçerken sistem kafadan yanlış ...
Nasıl bir doğru beklenir ki bu kadar yanlış arasında ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)