Yavuz abi ne dersin bunun içinde bir konvoy yapılmalı mı istanbul çapında ?
Yavuz abi ne dersin bunun içinde bir konvoy yapılmalı mı istanbul çapında ?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Diyaloglar;
Arabalardan cikan bagirtisesleri (modifyecilerin isyani)
Bizde nisantasi cocuguyuz,bizde bebekliyiz
Bizim arabamiz ferrari degil,yuregimiz zengin
Bizde y.disindaki modifikasyonlar gibi tr'de yasallik istiyoruz..
POLIZAZYYYYYY
DAgilinlan dagilin !!!
ahmet,hakki,mehmet bak hepsini bagliyosunuz bitane kacan olursa aglatirim,
Bascavusun eesssemi .suruolan burda baglayin hepsini
sduahduashdsauhuahd
- K -
________
Dr.Ecu
ben hepsini okudumda sende anlamak istediğin gibi anlıyosun
değişiklik yapmak suçsa önce müzik sistemcilerini modifiye dükkanlarını oto aksesuarcılar kapatılsın diyorum vergiyi alırken iyi diyorum teyplerin üzerine trt bandrolu yapıştırırken iyi diyorum
sen diyosunki modifiye ekipmanları yarış ekipmanı olarak getiriliyo sokakta kullandiye deil diyosun
bende diyorumki renkli camdamı jant kapağıdamı ledli stoptamı ülkeye gümrükden girerken yarış ekipmanı olarak mı giriyo yoksa oto aksesuar ve yedek parça olarak mı giriyo
eğer oto aksesuar olarak giriyosa biz kullandığımız için suçlu değiliz oto aksesuar olarak girmiyorsa ülkeye ne girdiğini bilmediği için devlet de suçlu
değişikliği geçtim millet o arabaya ait olmayan başka motoru getirip üzerine oturtuyo (çok da güzel oluyo )sen pelüş hayvan diyosun
biz kraldan çok kralcı olursak hep böyle suçlu kalırız
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
http://www.facebook.com/home.php?#/v...4098544&ref=nf
e şimdi bunun neresi yaşam tarzı!!!!
takmayın arkadaşım egzoz megzozpolisler haklı ses kirliliği görüntü kirliliği çok çirkin
![]()
Failure is not an option.
Benim anlamak istediğim gibi anlama derdim yok.
Kanun açık ve net.
Aracına orjinal ekipman dışında çöp bile ta-ka-maz-sın. Kanun bu iken daha neyi savunuyorsun? Önce suçlu olduğunu kabul et, sonra kanunun yanlışlığını eleştir.
Devletin müzik ekipmanı, aksesuar ya da modifiye ekipmanı satan yerleri kapama gibi bir yetkisi yok. Ama bunların takılmasını yasaklama yetkisi var ve yasak. Satan da takan da yasak olduğunu bile bile satıp takıyor.
Dükkanlarda satılması birşey ifade etmez. Sen silah dükkanından silah satın aldığında kafana esen yerde kullanabiliyormusun? Kullanamıyorsun. Neden? Ya-sak.
Aynen aracına standart ekipman harici çöp takmanın bile yasak olduğu gibi.
Allah askina sacma sapan konusmayin arkadaslar. Ben suclu falan degilim, arabama jant taktim diye bana suclu diyen zihniyet ve yasa modelini seveyim. Gidin suc isleyenleri yakalayin once.. Sucmus, saka gibi ya millet adam olduruyor suclu olmuyor da ben gidecem vergimi vericem uzerine alirken KDV verecegim sonrada takinca suclu olacagim yok ya!
Bu milletin basina ne geliyorsa direk kabul etmekten geliyor koyun gibi. Buradada herkes bidi bidi yapiyor bir girisim yok, 500 araba topla git medyaya haber ver gelsinler 500 arabayida baglasinlar bak bakalim nasil haber olacak neler degisecek ama iste bizim milletimiz aman abi araba baglanir der gelmez gitmez kabullenir bunu.
Ben kabul etmiyorum, suclu falan da degilim. Bu kanunu degistirmeyip, insanlari magdur eden Millet vekilleri sucludur ben degilim! Herkesten al vergiyi, en buyuk vergiyi otomobillerden al, park vergisi cart vergisi curt vergisi sonra da ilgilenme banane de gec.. olduu... Ozgurluk kisitlamasindan insan haklari mahkemesine bile verilebilir zararsiz uygulamadan dolayi baglanan araclar. Kimsenin umrunda degil o yuzden boyle, bizim sucumuz bu zamana kadar yasal hic bir yola gitmeyisimizdir ama jant takmamiz degildir.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
kırmızı ışıkta geçmek suç mu? suç.
eğer kırmızıda geçersen suçlu musun? suçlusun.
kabul ediyoruz bunu.
neden kabul ediyoruz, yasa böyle kural böyle.
aracına parça takmak yasal mı? değil.
aracına parça takarak yasayı ihlal edip suç işliyor musun? işliyorsun, suçlusun.
ama yok..
biz suçlu değiliz.
neden?
çünkü dışarda adam hırsızlık yapıyor onun suçu bizimkinden daha büyük.
bizimkinin es geçilmesi lazım.
es geçmiyorlar mı? yok, ceza yazıp bağlıyorlar...vay şerefsizler...
"gidip hırsız kovalasanıza niye benim arabamın egzosuna cam filmine karışıyorsunuz?? milletvekilleri yasa değiştirmiyor diye neden benim arabamı bağlayıp bana ceza yazıyosunuz..
benim cezalarımı meclise gönderin onlar ödesinler."
dersiniz polisle böyle bir durumda karşı karşıya kaldığınızda..
eminim anlayışla karşılayıp sizi bırakacak cezayı da milletvekillerine posta ile gönderecektir.
şaka gibi yorum yapıyosunuz bazen.
kanun maddesi suç diyorsa suçtur.
yapıyosan suçlusun.
yapıyosan bilerek yapıyorsun cezasına katlanırsın.
ha madem altından kalkamayacaksın ne demiş eskiler..yiyemeyeceğin lokmayı ağzına atma![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Bence en güzel arabalarımızı satalım ve bisiklete binelim.
Alakasiz ornekler, verdigin ornekler sadece hukuksal acidan degil fakat gorgu olarakta gecmektedir. Yani kirmizi isikta gectim sucsuzum ben yada bunu caldim ama sucsuzum ben hakkimi ararim diyebilen biri yoktur kanitlandigi taktirde. Fakat bizim durumumuzda bu mevcuttur. Kirmizi isik, hirsizlik vs gibi suclar her ülkede suc unsuru yaratir, ben daha hirsizlik yaptigi kanitlanan birinin sucsuz oldugunu gormedim(TR haric!) Ama jant taktim diye dunyanin buyuk bolumunde suclu durumuna dusmuyorsun.Bizim insanlarimiz buna karsi gelmeyip sizin gibi ben sucluyum sucluyuz biz gibi etrafta gezerse tabiiki hicbirsey degismeyecektir.
Kac kere yazi yazdim buraya hepsinde bunu ifade ediyorum. Polise bas kaldiris burada etkili degil hukuksal olarak girisimde bulunmak etkilidir. Ben sucsuzum hemde dunyanin buyuk kismina gore, burada terorist muamelesi yiyorum oysaki onlar bile affediliyor.
Yasa boyle, suclusun o zaman demek bu isin en kolayi, suclusun de cik isin icinden. Biri gelsin sana dava acsin, insan haklari mahkemesinden binlerce euro ode, bak bakalim suclu diyebiliyor mu.
Suç ne demektir?
Kanunda yapılması yasaklanmış olan bir eylemi yapmaktır. Suç ne demek onu öğren önce.
Önce katilleri yakalayın sonra bana gelin gibi bir mantık kanunda yer almaz. Kanunda bir şey yazıyorsa ve tersini yapıyorsan suç-lu-sun.
Bu kadar basit.
Madem suçsuzum diyorsun sıkıyorsa tarfik ekiplerinin önünde spor son susturucunla kesiciye girsene. Onlara anlatabilirsen anlatırsın derdini.
Suçsuzum diye gez etrafta, git dava aç o zaman burada vakit harcayacağına.Ama jant taktim diye dunyanin buyuk bolumunde suclu durumuna dusmuyorsun.Bizim insanlarimiz buna karsi gelmeyip sizin gibi ben sucluyum sucluyuz biz gibi etrafta gezerse tabiiki hicbirsey degismeyecektir.
Her ülkenin kendi kanunları vardır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre modifiye suçtur.Kac kere yazi yazdim buraya hepsinde bunu ifade ediyorum. Polise bas kaldiris burada etkili degil hukuksal olarak girisimde bulunmak etkilidir. Ben sucsuzum hemde dunyanin buyuk kismina gore, burada terorist muamelesi yiyorum oysaki onlar bile affediliyor.
Önce suç işlediğini kabul et, ondan sonra dava açarsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)