Ne kadar guzel yazmis yav cok akiskan,adam direk kusmus resmen:) Helal olsun.
Printable View
Ne kadar guzel yazmis yav cok akiskan,adam direk kusmus resmen:) Helal olsun.
Civic sahibi tecavüz ederse müebbet alıyor ama mercedes sahibi tecavüz edince eivallah çekiyorlar,bize suç onlara değil mi :)
Mükemmel bi özeleştiri ve çokta etkileyici.Bence bunu yayılması lazım..
ülke de pist kaynıyo zaten, heryerde her il de pist var, insan istediği zaman girip takılabiliyo pistte değil mi?
ya geçiceksiniz bu pistte off-road da orda burda ayağını, adam vergisini alıyo malı satıyo sonra pistte kullan ya da kullanma sen bilirsin banane, ama kesinlikle yasak trafikte kullanamazsın diyo. yok ya? ülke de doğru düzgün pist yok adam pistte kullan diyo. görende her ilde bi nurburgring bi suzuka pisti var zannedicek. koca türkiye de toplam 3 tane doğru düzgün pist var onunda 1 ini kapatıyosun, kalanları da içeri gireyim 2 tur döneyim stress atayım desen adam hooop önce para diyo ok ne kadar diyosun 300 euro diyo, peki diyip geriye dönüyosun vs. vs.
ha ok egsoz işine ok yim ses oluyo vs haklılar ama unutulmasın ki o konuda işin bokunu çıkaranlar abeci tayfa. nerde abeci adam var boş boş üttürüyo arabasını gazlıyo saçmalıyo ondan sonra polis in gözüne batıyo sonra kim gelise ona saplıyo, insanlarda modifiyecilerden soğuyo, onlarda haklı tabi biyerde ama genel kaynak tr nin abeci tayfası, nerde ne şekilde hareket edeceğini bilmeyen bilmek istemeyen tayfa.
bu ülke de hükümet neyden vergi alacağını şaşırmış durumdayken bana dünyanın en pahalı benzinini utanmadan tepkilere rağmen hala satıyorken kalkıpta vergisini ödeyip arabama kendimce taktığım bi kaç extra malzemeye de laf ediyosa, etmesin abicim istemiyorum, o kadarına karışmasınlar artık, suç mu değil mi bilmem ama sanki herşey doğru da bi bunlar yanlış. idare ettikleri zamanlar gibi idare etmeye devam etsinler her daim...
itiraf name :
ben doğayı katlediyorum katalizörüm sökük :)
Komple düz boru sonda orj :D
İiidir ii TR de iyi bu işler gerek yok bencede ağlanmaya :)
e doğru tabi.. almanyada ki gibi bu işin onay kurumu tüv olacak sanırım yakında bizde de. her arabanın bir karnesi oluyor. turbo mu yaptın gidiosun onay alıosun headers mı taktın gidiosun onay alıosun .. vay efendim yaydır falan forum deyimi ile "vırık cırık" için bile karneye işletiyorsun.yani izin verirse tabi...
işte o zaman polisler araba falan bağla(ya)mıyor.. araç sahibide kırmızı bültenle aranıyor psikolojisinden çıkıp güllerin içinden koşarak koşarak geliyor yollarda..
cok dogru bızım egsozlar halen bagırıyor
Merak ettiğim Remus TÜV onaylı bunu gören polis yani Remus u bune böle soba borusu gibi ahahaha diip bağlıyorum nasıl diyor peki ?
Gerçi işte tam bilinçizlikten bilinçli olsanalar daha da kötü ya :D
memlekette her yerde pist olsa bıle egzoslu arabalar yıne sokakte olur emın ol...bır ıkıncısı egzos konusunda; abeci tayfa yuzunden oluyo demıssın de, external wastegate li bır araba trafıkte gıderken gaza bastıgında hıc ıcınde bulundun mu? mıllet altına sıcıyor adeta resmen kaza sebebı oluyor...ha dıyorsan kı wastgate i abeci tayfa kulanıyor orasını bılemem...
10 sene olmus 1 adım atılamamıs bu konuda, yazı da yazsanız elestiri de yapsanız hicbir sey olmaz.
Benim umrumda diil, suc olsun suclu olayım ama adaletsizlik had safhada...
Jeeple 3 numara filmle gezene dönüp bakmazlar, biz 2 numara filmle baglanırız.
Suc ise adaletli olacak, g.tünün yedigine olmayacak...
gerçekler zaten herkesin bilinç altında yatıyor bizler sadece bunları dışarı vurmamaya çalışıyoruz...şucluyuz ama masum rolü yapıyoruz neden ? çünkü öyle olması gerektigi için çünkü bizim ülkemizde böyle bişey oldugu için... Bundan 2 sene önce Ralli ye başlama kararı almıştım kendi içimdeki duyguları ralli aracıyla başarımı pistlerde sergilemek istiyordum ama malesef başaramadım...Birakın ralliye başlama olayını egitimi bile cep yakıyor ... o yüzden ülkemizdeki insanlar sokaklarda kendi imkanlarıyla tatmin olmaya çalışıyorlar. Bu olayı bırakamaz mıyız peki adam akıllı süremezmiyiz aracımızı bişeyler takmaya ugraşmasak ne olurki egsoz taksan ne olur cam filmi ceksen ne olur. ama insanların içlerinden gelen şeyler bunlar eger başka ugraş bulamıyorsan bu işe bulaşmışşan içinden cıkamıyorsun işte... kimsenin yorum yapmasını beklemiyorum sadece içimi döktüm saygılarla
edit:cevap daha once gelmiş.
fakat bu tüv ün karnesinden bahsetmek gerekirse ki turuncu birşey. boyle afilli yani. direk bu parça şu tarihte şu seri numarası ile şuraya takılmış ve onaylıdır gibi bir ifadesi var. tabi polisinde o durumda haa headers ın iyimiş falan diyecek hali yok kim parçaların yerini biliyor :) yani o sistem gelse biz yine deleriz.
az sonra "hırsızlara hak verin onlarda insan dıye konu acıcam" bakalım orda ne olacak?:)
Bence her şey tüvden onay alsın. Ne ekledin götür onaylat. Sonra da otur kullan. En güzeli bu. Araba 50 beygir düşük olmuş bilmem ne önemi olmamalı. Sadece tüve uymalı.
Not: Tüv olduğu için öle dedim. Biri onaylasın da kim onaylarsa onaylasın.