Gayet keyifli bir gece oldu. Tirakkurim batakta bahtdiz bedeviyi oynadimustuyla biz donduk sabaha kadar oradalar gece uykusu kacan gitsin
![]()
Gayet keyifli bir gece oldu. Tirakkurim batakta bahtdiz bedeviyi oynadimustuyla biz donduk sabaha kadar oradalar gece uykusu kacan gitsin
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
yav saat 11-12 gibi beni arayan kimdi 'tesadufe geldik burda kimse yok' diye.. ? numara kayitli degildi ben de bozuntuya vermedim![]()
![]()
![]()
Gizlimiz saklimiz yokki eray buji kirdimi dunya alem biliyor. Pistonun arasina girip segmani kirmis. Pazartesi segmanlarim carsamba contam gelicek sonra kaldigimuz yerden devam he bide msd ateslemealiyorum tevzi yuzunden kirdik bujiyide.
Kuslara selam![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Gece bombaydı
İlk parti ihaleyi 0 ile basladım 0 ile bitirdim
İkinci partide batak ihale cok biliyorum diyenler sonuncu oldu, ikinci bitirdim
Günün bombası iboonun travestilerin yanında durup '' afedersiniz birsey sorcam, tanga giyince taş.... sarkıyormu '' diye sormasıydı hahaaha
Dönüste de polis cevirmesine girdik, Allahtan bakmadım hic suratına frene de basmadım, polis de kararsız kalınca dur demedi zaten dur dese de kacacaktım o saatten sonra, yekta zaten asayis zannetmis hahaha görkemi cevirdi saldı sadece...
Millet hala orda oyun ceviriyor kahvaltıya giden gitsin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ne buyuk sehır ya burası Izmırde heryer yakın bırbırıne67km gıt 67km gel gece gece ıyı oldu
Olsun Soz agızdan bı kere cıkar . geldım gordum gıttı 3G
![]()
[QUOTE=DRaGGeR;963170]Gece bombaydıGünün bombası iboonun travestilerin yanında durup '' afedersiniz birsey sorcam, tanga giyince taş.... sarkıyormu '' diye sormasıydı hahaaha
[QUOTE]
ahhhaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmez![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Hala uyumadım fena gozler![]()
aaaaaaaaaaaahh ahhh 22 snde istanbulda yaşadımmmm 1 toplaşmanıza müge hadi gel snde dieniniz olmadı bn buraya geldm üstüne bide 10'lık mesafemdee toplaşmışınız hıh![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)