Cüneyt motor ile denemk istersen bizde 600rr-600f-gsxr1000-gsxr1300 var. bıze haber ver denerız motorlar bıze aıt sıkıntı olmaz heryerde denerız
Printable View
Cüneyt motor ile denemk istersen bizde 600rr-600f-gsxr1000-gsxr1300 var. bıze haber ver denerız motorlar bıze aıt sıkıntı olmaz heryerde denerız
[QUOTE=BocuQ;971568]Cüneyt abi 255kere aradım seni 600lük makinaları ayarlayıp hepsinde birşeyler çıktı biliyorsun :) ,lamborghini gallardoyu ayarlayınca gelirsen motorcu arkadaşları haklı çıkartırsın :D yok hani şu subaru nerde gelmiyomu falan dediler en son takıldılar bana bayağı :D
Bu arada E46 m3le takas olur demişsin sahibinden deki ilanında :) insallah sende alırsında sana da bi stage4 gider ;)
Evet birinde siz kaza yaptınız birinde benim çocuk hastalandı o oldu bu oldu kaynadı gitti.Demek motorcular korktu diyorlar bana he :) 600"lük motorun neyinden korkacağım mustafa :) Gerçi motorculara benim nasıl bir insan olduğumu söylemişsindir ondan şüphem yok ;) Neyse şu 1 - 2 eksiğim gelsin motorcular M3 lambo falan deneriz umarım aksilik olmazsa....M3"leri seviyorum ama bakalım kısmet...
benim 2005 tricolor um var yoshi trioval - oem iridium buji - KN filitre var tune olarak
motorum orjinal 9500 de su anda
2006 600rr ile denedigim zaman beni 4 5 motor boyu kadar geciyor
fakat ben 150 kg yim :)
şimdi senin motor da güsel yürüyor maşallah ama neden 1 nci viteste basmadın ?
çok farklı oluyor ozaman zaten 600f dedigin 3 sonu 204 kmh a kadar güsel sonrası gercekten yavaş ama şehir içinde de çok güsel bir motor
Güle güle kullansın sahibi aracını huzurla,problemsiz gazlasın
Bizim benzinimizle demek karışımla benzin yapıp öyle mapleyip sürekli aynı karışım oranları ile yapılan aynı benzinlemi kullanıyorsunuz?Araç ve konu ile alakasız kusura bakmayın nasıl çözülür bu kötü benzin problemi bunu merak ediyorum
vıdeolarıı ızledım gercekten guzel olmus arac masallah
bu sa m3 ü galiba bugn kuştepede gordum herneyse videolar gerçekn süpermiş
Bende b.evlerde gördüm.. Maşallahı var güzel duruyor.. Kazasız belasız güzel günlerde binersin inşallah.. :)
of of of elim ayağım dolaştı az önce kullandım makinayı ve ciddi şekilde gaza basmaya korktum. Kit i biraz inceledim, ben daha önce böyle kaliteli yapılmış bir kit görmedim ve Türkiye de böyle bir kitin imal edilebilmesi için çok sıkı bir mühendislik çalışması yapılması ayrıca çok daha büyük bütçelerin yer alması gerekiyor. Allah nazardan saklasın ben en iyisi şu ödümü kaçtığı yerden çıkarmaya gideyim...
barış arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun. bir çok kişinin yapmak isteyipte yapamadığını yapmış. tabiki arabasının nasıl yürüdüğü bir kaç denemeden sonra belli olduğunda yaklaşımlar değişir. ama yolu izmir'e düşerse denemekten keyif duyarım. kazasız belasız..
dün mecidiyeköyde gördüm aynı aracı
bugun bende mecidiykoyde gordum sesi falan harika maşşalh tkrar
o gördüğünüz EKE dir EKE :hehe:
maşallah araca Halille beraber bindik böyle bir gidiş yok maşallah Allah Barışa kaza bela vermesin ciddi bir projeye imza attı ve bunu gündelik hayata taşıdı bu güçlerde bir sürü araba yapıldı,yapıldığı söylendi ama hepsi hafta sonu arabası oldu. bence bir ilk olmuş askara ve veysel ustaya helal olsun böyle bir projeyi hayata döktüler saygılar.