O nasil gitmek, o nasil uzamak o ses ne. naptiniz hocam siz
Printable View
O nasil gitmek, o nasil uzamak o ses ne. naptiniz hocam siz
Videolar bölümünde rolling videolarını izleyin arkadaşlar
ahah topiği uyandırmışsın mbulur ..baştan okudum typer oyar günleri geldi aklıma : ) ama şimdi insanlara hak veriyorum.. o kadar yalan BEYGİR varki piyasada insanlar 4haneli rakam duyunca direk yalanlıyorlar :D
Mükemmel beee. Turp turp.
senin gibi Foruma 2 mesaj atıp ortalıgı germeye çalışan insan lara neden se ısınamadım ısınamıcam da
Dostlugumuzu korumak için bazı şeyler yazmak istemiyorum
3 ncü şahıslar yüzünden her zaman iki tarafın arası bozulmuştur bu araba mevzusunda
ben sadece sana M fanatigisin derim ama barıştan rica et sana E46 fanatics teki konusunun linkini göndersin
sende o konuyu takip et
videoları çok mu begendin ben canlı gidişini begendim videoda olmayanları
cünkü E46 bu videolarda izlediginden çok çok daha hızlı
Mustafa bu arada konunun başına gri dön
Emre nickli bir arkadaş 600 hp lik stage 2 ile yoprum yazmışız dikkatini cekerim
o videodaki arac HULK u gecemez demişim
Yanılmamışım
ama neymiş ne olmuş ben conta yakmıştım motor yaptırcaktım vazgectim oem conta taktım öle kullanıyorum
edit maşallah:D
abı neyı kovalıyorsunuz bbq var bbq bos konusmayın ıcraat yapın... garıbanda gelsın hahaha
gri m3'le bir kere nişantasında karşılasmıştım,benım arabayı arkadaş kullanıyodu,dur yapma basma etmeeeeeeeeee diyene kadar yanımızdan bi geçti,arabamdan soğudum :D :D
Ahmet ile Hilmi' ye ta kistan verilmis sozum olmasa o frenlerle hayatta cikmazdim hele ki o geceden sonra kimse frenler gelene kadar beni cikartamaz Ahmet gordu zaten durumun vahimiyetini :D Ben frenler gelene kadar anca deneyen araclarin sag koltugunda seyirci olurum hatta hulk ta yerimi ayirtayim simdiden :D
garibanı arkadan seyrediim diyosun yaniii :)
bende geleyim önden çekim yapayım bende rolling sırasında:hahaha::hahaha:
beyler bir sorum vardı bu m3 lerin smg şanzıman ne kadar güce dayanıyor ki :soru::soru: